2 čiarky a neistota
Skusene zienky prosim o radu alebo nazor. Samozrejme 2 ciarky na teste vidim a tym padom by mal byt brany ako pozitivny. Dnes mi mala prist MS, test som robila nahodne isla som si kupit farbu navlasy, ktoru nemali a padol mi test do oka a nieco mi hovorilo kup ho 😂😂😂 je mi trochu zvlastne boli podbrusko a prsia ale najviac mam asi to ze uz tyzden som 24 h denne hladna aj potom ked sa najem, a dnes mi bolo zle ked som chystalq surove maso mi bolo soufl od zaludka.... Naozaj je to tam ??? Nebyva takto falosne pozitivny test ????
Iste si tehotná, jasne sú dve čiarky. Je plánované? Blahozelaaam.
pokročilý vek ? koľko je to ? Len zo zvedavosti
@anthessa neboj aj ja som mala prvé babenko v 35 a teraz bude mať 2 roky a užívam si to... Hlavne držím palce nech to dobre dopadne ✊
Dakujem vam krasne za lovzbudenie. Bojim sa velmi vsetkeho co sa moze stat, ale viem radsej nato ani nemysliet...predsalen 37 na prve je veru dost neskoro. Aj vam vsetkym zelam len to dobre 🙂
@anthessa pisala som tu v inych temach o dvoch sestrach, obe mali prve dieta v tvojom veku, jedna vlastne este neskor. Tak si to uzivaj, prijemne tehotenstvo s tes sa na drobceka. Blahozelam
@elizabet173 Dakujeeeeem 😍😍😍😍😍
@anthessa a teraz ma napadlo ( to ma mohlo skor), ze moja babka mala mojho otca v 39. rokoch. A v tej dobe medicina ani zdaleka nebola tam, kde dnes.
Nazvu ma doktori geriatricka mamina 😂 ked ale mam pocit ze kazdu chvilu pride ms. Je to normalne??? Brucho nafuknute ako sud a pocit ze uz uz to pride.......viem ze ak to nema vyjst tak to nevide ale co aj citam strasne vela potratov je ......
@anthessa mysli pozitivne. Geriatricka mamina by ta nazvali pred 25 - 30 rokmi, dnes je to normalne. Poznam aj zeny, ktore rodili v 45. Jedna prve (myslela, ze je v prechode 🙂 roky sa liecila na neplodnost) a druha tretie. Psina bola v tom, ze mala uz dospeleho syna, ktory sa zenil. Tehotna nebola nevesta, ale mama zenicha mala brusko 🙂
@anthessa ja mam 41 a velmi tuzim mat este tretie babatko..mozno ma niekto odsudi, ale citim to tak..
@miskanathan aj moja sestra ma po 40 a tuzi po 4 tom. Deticky ma uz odrstene a hovori ze este jedno by zvladla. Len ja este len 1ve budem mat asi je to ine ked uz zena deticky ma a by este chcela aj vo vyssom veku
@elizabet173 jasne strasne sa tesim. Inak nez som si v dmku kupila tentest namiesto farby na vlasy, tak som v kauflande v lekarni si kupila magne b6 nieco ma prenho hnalo a som sa docitala ze je velmi potrebne magnezko pre tehotne. Asi ma dnes riadil niekto zhora 🙂
@anthessa lepsie neskoro ako nikdy 🙂 gratulujem 🙂
Mozno vekovo si kusok vyssie na prve babo. Ale ak si zdravotne ok tak nevidim problem 😉
Volakedy uz po 30-tke boli “stare” na deti. A dnes ani po 40 nie je vela.
Tak sa tes. Opatruj. Vela zdravicka prajem nech vsetko dobre dopadne 😉
@anthessa ja som zaspala v ND na opere, aj v kine na Votrelcovi 🙂, potom ma uz nikde nebrali 🙂

🙂 budeš mamina 🙂 blahoželám