2 týždne mi mešká menzes
ahojte žienky 🙂 potrebujem poradiť... s manželom sa snažíme o bábo a viac ako 2 týždne mi mešká menštruácia. test som si robila pred týždňom s výsledkom negatívny. nedalo mi to a zašla som v tom čase k lekárovi a ten mi vravel, že tehotenstvo nevidí, no nevylučuje ho... vraj mám počkať... ja sa pýtam dokedy??? nemali ste niektorá podobnú skúsenosť??? prosím poraďte...
Rob si test ráno , ked je najvyššie HCG
Ja som toto mala tiez nevedel mi povedat ci som alebo nie. Z krvy mi povedal ze niesom ale ja som sa citila inac tak som si spravila dalsi test a tam uz boli //
@ywto mala som podobnu skusenost.....mne vtedy tiez dr povedal, ze nic nevidi, a povedal, nech si spravim este jeden test a nech pridem o tyzden.....cestou od lekara som kupila, bol pozitivny - teda az ked som ho ocurala, nekupila som pozitivny tehu test 😀 no a po tyzdni bolo uz na utz vsetko krasne vidiet......zevraj v takom skorom stadiu ani krv nemusi ukazat...
ked 2 tyzdne meska menstruacia uz to musi byt vidno v krvi!
mne tehu test ukázal že som tehu až ked som bola v 7tt
babyyyyyyyyyyyy 🙂 teraz som si urobila test a su tam 2 ciarky a ja placem od stastiaaaaaa 😀
blahoželááááám :D
@ywto ahoj.mne meskalo 14 dni,lekarka tiez nic nevidela,ale ked som jej povedala nech lepsie kukne tak to nasla chuda male ucupene v kutiku 😀 ,ale povedala,ze velku sancu tomu nedava,lebo bol na zlom mieste.za 4 dni pekne vhupol do maternice a teraz je uz smeho 15 mesacny sinter.ale stale sa rad schova 😀 va,asi mu to ostalo 😀 😀 😀 .drzim palce.
super blahozelam nech je vsetko v poriadku a nech sa uz za chvilu tesis z drobca v naruci 🙂
@ywto vela zdravicka zelam 🙂
dnes uz aj oficialne potvrdene lekarom 🙂

Skus si urobit dalsi test. Po dalsom tyzdni by to uz mohlo byt vidiet.... Tfuj, tfuj, tfuj .... Nech je to tam 😉