2 týždne mi mešká menzes a na teste je len slabý duch
Ahojte dnes sú to 2 týždne čo mi mešká ms a na teste clearblue mám len slabého ducha..Myslite že to môže vyjsť?..a kedy sa objednať k dr?
@anjelicek26 nie mne teraz mešká ms 2 týždne a nerobila som si ešte test až teraz a je tam slaba druhá čiarka
Mne sa robila slabučka druhá čiarka týždeň od meškania MS. Záleží od toho kedy došlo k uhniezdeniu. Ved môžeš ísť k Dr. budeš kľudnejšia. Urobí ti ultrazvuk vezme krv. Držím palce
ale tak ked uz dva tyzdne meska, to by hadam mala byt aj silnejsia ciarka si tak myslim, skus ist k doktorovi co ti povie.
Ved toto pri prvom dieťati mi meškalo 10 dní a už riadne koľajnice ..ale tiež je pravda že mám veľmi nepravidelny cyklus niekedy aj mesiac vynechá
Ja som túto situáciu zažila v marci. Poslednú ms som mala 27.1. Ďalšia mi mala prísť 1.3., mám dlhý cyklus. Meškala mi ms týždeň, urobila som test, bol ng. Počkala som ešte ďalší týždeň a zas som robila test, stále ng. Šla som k dr, na utz všetko čisté, nikde nič. Vzal mi krv, hcg niečo okolo 600. O týždeň som šla zas na utz a krv. Stále nič nebolo vidno, hcg stúplo. Tak som chodila každý týždeň k dr, hcg stúpalo, no nikde nič. Už to vyzeralo na mimomaternicové. A zrazu v 9tt sa ukázala bublinka, srdiečko bilo. Ale bolo tak schované, že ani nevedel pomerat, iba podľa srdiečka určil, že môžem byť 8-9 tt. Momentálne som v 12-13tt. Na týždeň ma čaká prvý veľký utz a odbery. Takže všetko je možné. Držím palce. A ešte jedna vec, my sme sa ani nesnažili, používali sme ochranu. Nevieme ani ako a kedy sa podarilo.
@19daniela90 my prerušovanu súlož ktorá nám fungovala roky 🙈

Tak ja ako sa poznam by som sla hned. Bud sa ti brutalne posunula ovulacia (co sa stat moze, syn je zarobeny 27.den 29.cyklu a tym padom som testovala pozitivne az po dvoch tyzdnoch meskania...) ale ak si robila test pred dvoma tyzdnami a nesilnie, tak to vyzera zle no... ja by som sla dat zobrat krv a potom o tri dni zasa a uvidis, ako sa to bude vyvijat.