2 týždne po styku je na teste duch.
Žienky mam 2 týždeň po sexe... No dneska som si robila test q bol tam duch... Mali sze niektoré príznaky skôr.
Lebo nemám vôbec... A ani som nevedela ze som pokým som si neskúsila spraviť test
@rebekamarcusko 22 mam dostat
Duch môže byť kľudne aj kanálik.
Ja som mala takých duchov kopec a ani jeden nebol tehotenstvo. Zbytočne robiť pokým nemeska ms. Len sa na to namotas a keď náhodou tehu nebudeš, budeš smutná.
Počkaj pokým bude meškať ms. A potom sprav test
este mas cas. sprav si aspon v den ked ti ma prist menstruacia. ja tiez cakam na 24. aby som si spravila 🙂
Na priznaky je este skoro. A aky dlhy cyklus mas? Lebo 2 tyzdne po sexe vie byt uz tehu krasne vidno. Babo sa uz stihne zahniezdit. Zeny ktore maju cyklus dlhsi, tak mali pozitivne tehu testy aj pred terminom ms. 🙂
A foto testu nemas?
@danielinaa styk sme mali 31... A neviem cítim sa taka naliala v bruchu
A kedy si mala poslednu ms?
Daj sem foto testu
Kedy si mala ovulaciu?
@danielinaa 24.
Len zo zvedavosti, pteco sa testujes 9dni pred ms?
Takze ms 24.1., styk 31.1. t.j. 7DC. Ovu ak prebehla za par dni a priatel mal silne spermie tak by si teoreticky mohla byt. Ale len teoreticky, je lepsie pockat. Dnes si 20 DC ale ovu si kludne mohla mat 12DC ale aj 20DC. pokial si nemierias bazalku, nerobis ovu testy a nechodis na sono ku gynde, je tvoja ovu len dohady. Never kalendaru ani aplikaciam, su nespolahlive. Ak ste sex mali len toho 31.1. a uz ziadny iny den, tak musi mat priatel silne spermie aby si otehu. Lebo niektore spermie vydrzia len 3 dni a ine az 6 dni. A velmi slabe aj menej ako 3 dni. Pockaj aspon tyzden a potom si urob test, aby si sa popredu zbytocne netesila.

a menstruacia ti uz meska?