icon

20 dní mi mešká menzes a testy sú negatívne

sudocek
20. feb 2022

Tie ktoré máte stým skúsenosť. 20 mi to mešká. Tehu testy sú negatívne.myslíte že aj napriek tomu môžem byť tehotná? U doktora som ešte nebola nakoľko má dovolenku. Ďakujem za každú radu.

sudocek
autor
20. feb 2022

@sudocek myslela som 20 dní.

veronice
20. feb 2022

@sudocek ak ti to meska 20 dni a mas negativne testy tak to bude skor nejaky problem... Tehotenstvo by ti testy uz davno ukazali. Urcote sa ukaz u lekara co najskor ako sa bude dat. Drzim palce 🍀

sudocek
autor
20. feb 2022

@veronice áno u doktora sa určite ukážem.len dúfam že to nebude nič vážne.inak ďakujem 😊

dadulamamula
20. feb 2022

@sudocek mne síce meškalo cez 2 týždne.. Ale myslím si ze uz u teba o tehotenstvo nejde.

bagerka
20. feb 2022

Ja som to tak mala. Bolo to polycisticke vajecniky

domcii69
20. feb 2022

@sudocek ja som to mala tiez so stresu. Ze som dost schudla atd

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
sudocek
autor
20. feb 2022

@bagerka to som mala pred prvým tehotenstvom a doktori mi povedali že nikdy nebudem môcť otehotnieť. A mám 15 mesačného syna. Tak som zvedavá že čo mi povedia teraz ale dúfam že to nebude nič vážne

sudocek
autor
20. feb 2022

@dadulamamula presne to iste si myslím aj ja. Keďže je to už 21 dní a testy negatívne.

sudocek
autor
20. feb 2022

@domcii69 tak ja nechudnem. Len svokrovi sa zdá že z tvárí.

bagerka
20. feb 2022

@sudocek aj mne povedali že to pôjde ťažko, ale prestala som riešiť a do mesiaca bum. Už mi tu behá 3 a pol ročný.drzim palce

alina765
20. feb 2022

@sudocek
Tehotenstvo to nebude skôr stres alebo niečo iné.

sudocek
autor
20. feb 2022

@bagerka mi sme začali predtým s priateľom brať tabletky. Minimálna doba užívania 3mesiace. A ja po troch týždňoch pozitívny test. Inak ďakujem

sudocek
autor
20. feb 2022

@alina765 no uvidím ale dúfam že nič vážne