icon

21 dní meškajúca menštruácia

Ahojte, mešká mi menštruácia dnes už 21dni. Pred mesiacom som bola na LP kvôli varixom. No pondelok som si spravila test a bola slabá druhá čiarka. Dnes je štvrtok robila som zas a stále rovnaká trochu silnejšia. Môže to byť fakt tehotenstvo ? 🥹

21 dní meškajúca menštruácia21 dní meškajúca menštruácia21 dní meškajúca menštruácia
christinka1
6. apr 2023

@patriciabujnakova na 21 dní meškajúcej menštruácie by si podľa mňa už mala mať riadne koľajnice... Ja som deň pred MS už mala riadne //

patriciabujnakova
autor
6. apr 2023

@christinka1 mala som po menštruácii laparoskopiu 🙄 neviem či to nejak súvisí aj s tým 🥹

ninka99865
6. apr 2023

@patriciabujnakova ovulaciu odsledovanu nemáš?

patriciabujnakova
autor
6. apr 2023

@christinka1 gynekológ mi dal aj lieky na privolanie menštruácie ale nejak nechodí

patriciabujnakova
autor
6. apr 2023

@ninka99865 mala by som ju mať v čase tej LP 3.3. ale to veľmi nepočítam lebo nie vždy mám presnú menštruáciu. Vo februári mi prišla 5 dní skôr ako mala.

ninka99865
6. apr 2023

@patriciabujnakova a vieš to podľa čoho? Robila si si ovu testy alebo merala teplotu poprípade ti robili sono?

patriciabujnakova
autor
6. apr 2023

@ninka99865 nie nič z toho iba z aplikácie. Ale ja cítim kedy mám ovu.

ninka99865
6. apr 2023

@patriciabujnakova tak to nič, aplikácia nieje napojená na tvoje telo. Cítiť môžeš ovulaciu aj pár dni pred dokonca aj po. Je dosť možné že sa ti takto posunula a ešte to nieje 21 dni meskania. Urob test o 2 dni ak čiarka posilnie tak si tehotná. Po laparoskopii môže byt zblbnutý cyklus, ja som dostala asi na 40 niečo den. Držím prsty a daj vedieť ako si dopadla. Ak ti aj pichol vyvolávačku a si tehotná tak to nevadí. Ak niesi ms príde

darijja
6. apr 2023

@patriciabujnakova sprav digitalny. Ten to rozluskne 🙂

sense
6. apr 2023

Keďže je každý test inej značky správ digitálny a budeš vedieť na com si.... Pretože na 21 dňové meškanie je čiarka slabá... Zrejme posunutá ovulácia...

pondelok01
6. apr 2023

@patriciabujnakova po operacii sa ti ovulacia mohla kludne posunut, a tym padom este nemeska 21 dni, mozno nemeska vobec. Testy vyzeraju pozitivne, hlavne ked su to rozne znacky.

zuzana212722
6. apr 2023

@patriciabujnakova podľa mňa si tehotná bohvie ci je to ok lebo testy v 21 meškania by mali byť poriadne silné.. no to ze mávaš ms a ovu presne ale neznamená ze tak bolo aj teraz takže to rozluskne digi test a potom sono.. no vyzerá to celkom ok aj silneju

zenulkaaa
6. apr 2023

Slaba ci silna.. ale je tam a este postupne aj silnie. Takze tehotna si. Pockaj par dni, urob znovu a potom sup k lekarovi, nech sa na to pozrie

patriciabujnakova
autor
6. apr 2023

@ninka99865 Ďakujem 🥰

patriciabujnakova
autor
6. apr 2023

Ďakujem vám, ozvem sa vám

patriciabujnakova
autor
13. apr 2023

@zuzana212722 bola som u dr. Aj na odber krvi hcg je tam začínajúce tehotenstvo 🍀🥰 tak dúfam že bude všetko v poriadku. V stredu mám ísť na ultrazvuk

zuzana212722
13. apr 2023

@patriciabujnakova super gratulujem..nech to dobre dopadne ❤️❤️

christinka1
14. apr 2023

@patriciabujnakova super tak teda gratulujem a nech je všetko v poriadku ☺️

patriciabujnakova
autor
15. apr 2023

@christinka1 Ďakujem 🥰

patriciabujnakova
autor
20. apr 2023

@christinka1 potratila som 😭 hcg sa mi nezvýšilo a gestacny vak sa zmenšoval 😭 ddnes mi potvrdili spontánny potrat 😭

ninka99865
20. apr 2023

@patriciabujnakova to mi je ľúto. Ale ber tak že aspoň vieš že vieš otehotnieť. A určite sa to podarí 🙂

christinka1
21. apr 2023

@patriciabujnakova 🥺 to mi je veľmi ľúto 🙏

patriciabujnakova
autor
22. apr 2023

@christinka1 🥹🥹