3. deň meškania
Mam to brať ako pozitovný ? Čiarka je ružova ale slabá.
Dufam že nebude biochemické😭
Chápem že by si chcela ,aj ja som to zažila pri prvom bábätku sme sa 2 roky snažili ,každý cyklus som testovala ako trúbka ešte predtým ako mi meškali ...ale je to k niečomu len zbytočný stres . A minulý rok som mala všetky príznaky ako pri prvom , testy stále negatívne a keď mi meškali 2 dní som skúsila test a bol slabulinko pozitívny a ešte aj digitálny bol 1-2 +. A na ďalší deň bolo po všetkom ,začala som krvácať a hotovo. Keby som netestovala tak by som to brala ako normálny menzes a nemusela by som sa trapit...
Na Tom druhom niečo slabe vidieť ale nechala by som to na tvojom mieste tak . Možno príde menzes a možno už nie ,vyskúšaj keď tak za 3 dní možno ... Držím palce aby to vyšlo ,ale z vlastnej skúsenosti viem že netreba tlačiť na pílu ,keď veľmi chces tak si kadečo nahovaras a potom to boli ...
@zazrak1991 Jasné máte pravdu 🤝
Ak tam ty niečo vidíš nezufaj .. mna na 3den tiež vyšla len taká slabá čiarka ako duch .. až na 8 deň meškania som mala poriadnu čiarku 🙂 možno si mala posunutú ovu 🙂 v
@alina765 prepáč ale ja tam tiež nič nevidím.. meškať ti môže z toho že si stále napätá či sa vám zadarilo alebo nie. Pripadne rieš cyklus s gynekológom.
Alebo skús si kúpiť kvapky gynex, vedia pekne spravidelniť cyklus a aj dokážu pomôcť k tehotenstvu, keďže dávajú do rovnováhy ženský hormonálny systém.
Dievčatá co si mam o tom myslieť, keď tehotensky test mám pozitívny(to bolo piatok) a dnes som bola u doktora a ten vravel ze tam vidí len úplne malinký vánok ze z toho som mohla mať pozityvny test ze je to také plus aj mínus aj tehotensky test mi robil a to isté vravel
Pýtam sa ho som tehotná?
Je to plus mínus
Aaaaa zblaznim sa z toho
@54tinka54 alebo cez internet, ja som kupovala a stali necelých 17€ tuším.
@babushkaem áno, majú ich aj rôzne internetové stránky, tiež som tak kupovala za lacnejšie ako v lekárni. 🙂 ale teda ak by ich chcela hneď, tak lekáreň to istí.
@babushkaem Pomohli aj k otehotneniu?
@alina765 je toho plný Modrý koník, napr https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/pomohli-vam-kvapky-gynex/
Nie každej pomôže, ale oplatí sa skúsiť.. ja mám reálnu skusenost, že po 3 mesačnej kúre s gynexom sa mi upravili hormóny štítnej žľazy (ktore sú tiež dôležité pre otehotnenie). A tiež sa odporúča piť alchemilkový čaj od prvého dňa menštruácie až po cca 14ty deň cyklu (po ovuláciu) 2 krát denne. A samozrejme pravidelný sex 😁
@alina765 beriem ich teraz druhý týždeň iba a akurat cakam MS🥹
@alina765 mozes skusit aj valovicove kvapky 🙂 cvic mojžišku
@miskamicha Už tie kvapky nepotrebujem😃❤
Pre info baby ktoré sa snažia o babo nezufajte ako vidite na 3 den.meškania test negatvny až na 13.den meskania bol pozitivny💜...Ak meška nádej je furt
Prajem vestkym snažilkám aby si čo najskôr našli //❤
@kitycat
@54tinka54

Dievca ja viem, ze velmi chces ale ja tam nic nevidim. Navyse tu mas test kazdy tyzden, to mas za mesiac 4 cykly?
tes sa, ked budes mat jasne ciarky a nie dohady.
Moja znama ma z 5tich tehotenstiev iba 1 babatko. Aj tebe sa podari ale netlac na pilu ❤