3 dni pozitívny ovulačný test v 43 deň cyklu. Som tehotná?

martinnka23
23. aug 2012

Ahojte, snazime sa s priatelom o babo. momentalne som v 43DC, menstruacia nikde...robila som si ovulacne testy (len tak zo zvedavosti) a posledne tri dni mi vychadzaju pozitivne - su rovnako tmave ako testovaci pruzok. Mozem mat teraz ovulaciu? alebo to moze byt tehotenstvo? robila som si aj tehotensky, sice nie je snehobiely ale neni tam ani duch - len taka tenka jedna ciarka. ale to uz si mozno aj nahovaram:D Mate s niecim takymto skusenosti? moj doki je na dovolenke este tyzden tak az potom chcem ist na kontrolu, prip. vyvolavacku...Dakujem za vsetky odpovede.

koriatko
23. aug 2012

ovu test byva pozitivny aj pripade tehotenstva, presne tak vyrazne ako mas ty, ale na 43 DC by ti mal ukazat uz aj tehu test... Skus si este spravit raz tehotensky test o take 2 dni, ked bude negativny, tak chod k lekarovi, on ti povie, co dalej... Drzim palceky, aby to vyslo 🙂

cerez
23. aug 2012

Mne pri prvom tehotenstve ukázalo slabú čiarku až okolo 45 dňa. Dr. mi to potvrdil na 100 percent za ďalších 5 dní. Celé tehotenstvo bolo komplikované. Ale dcérka je našťastie zdravá.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre