32. deň cyklu a bez menštruácie
Ahojte baby.....som na duphastone....takže cyklus som mala doteraz jak hodinky....presne 28DC.....dnes som 32DC ...test bol negat. ....môžem byť aj tak tehu? máte s tým skúsenosť?
@ematko29 testovala som....bol negat ☹ ale testovala som poobede.....skúsim ešte ráno
@crazybabenka skús ešte ráno,podla mna vela možností mať nebudeš ak ti po duphastone mešká menzes,zvlášť ak máš vždy presne.aspon si tak myslím,nechcem dodávať falošnú nádej ,ale myslím si že je tam velká nadej.držím prsty 😉
@crazybabenka podla mna mozes, viem od viacerych bab, ze im hned neukazalo // takze vsetko moze byt 🙂 ja som 33DC na testikoch len taky slabulinky dusok, ze ani neviem ci tam skutocne je 😀 takze tiez sa na to kusok spolieham 🙂 daj potom vediet, ako si dopadla 🙂ja som tiez z tohoto nervozna, pri prvom mi celkom pekne ukazalo v den ocakavanej ms a teraz dako nic....
@crazybabenka ja som mala utrogestan a vzdy som dostala do 5 dni od vysadenia a dnes som 39 DC a nemam MS...a negat.test tak netusm co to ma byt ☹
@milacik3 presne aj ja....ale ja som vždy na 25 DC brala posledné dva duphastony.....a do 2-3 dní bola mrcha....a som s toho ako na ihlách
@crazybabenka aha tak ti si mala 2-3 dni MS ? no ja vobec nic..na 35Dc test som si robila Mamatest kazetovy bol tam duch, potom som si rovila na 38 DC mamatest pruzkovy a tam uz nebol ani duch tak to asi bol zly test...takze tehotna urcite nie som, len netusim preco mi meska MS :-/ uz chcem ju mat aby som mohla mat ovulaciu a mohli sa znova snazit...
@crazybabenka Ano aj mne najprv dva testy nevyšli a treti vyšiel .Počkaj ešte zo tri dni a urob si ešte jeden.Všade hovoria ,že je jedno aky test si kupiš,ale neni.Kup si mamatest.Podľa svojich skusenosti viem,že ked si malo tehot.,tie lacne nevidu.Ja čakam druhe dieťa,mam to vyskušane.Držím palce.
@adkaadka aj to mi dnes doktor povedal....že nemá dobré skúsenosti s tými čo som mala....že aj keď sú 10tkové....tak nezachytia začiatok
@ematko29 dnes už viem na čom som.....zamlčaný potrat.....bohužiaľ 😢 😢 😢
@ematko29 áno....začala som krvácať....mala som veľké bolesti....a išli so mňa také "veľké kusy"....neviem to inak nazvať.....išla som na gyn. oddelenie....a tam mi spravili sono a vyšetrili....teraz som v nemocke....našťastie kyret nie je potrebný
Ahojte Baby🤗 som 32 den cyklu a ms nikde, testla som na 30 deň a vysledok bol uplne slabulinky duch( pripajam foto, na živo je to tam lepsie vodno) Dnes, teda na 32 den som testla opat a nic!!! Mate niektora rovnaku skusenost? Poslednu ms som mala 25.8. Moj cyklus sa pohybuje v rozmedzi 24-28 .Dakujem za vsetky odpovede🙏🙏🙏

@crazybabenka podla mna môžeš.Ja som mala na duphastone presne na 28den.ja by som už na tvojom mieste testovala,ak mmáš vždy presne.