4 dni meškajúca menštruácia a negatívny test

sab003
3. máj 2015

Ahojte baby. Potrebovala by som poradiť ... S priateľom sa snažíme o baby 🙂 .. A teraz neviem či som alebo sa moje telo blázni .. Cyklus mám zvyčajne 32 dni , teraz mi to mešká 4 dni , dnes som si urobila test no bol negatívny... . Bolesť v krížoch , kúsok náladovosť a strašná zima,, teraz som začala pociťovať bolesť v podbrušku ... ( zvyčajne keď mi prichádza mrcha tak cítim iba pravý vaječník no teraz celé podbruško ,,kŕče , takúto bolesť som ešte necítila ) a k tomu výtok takze vôbec neviem ako to mám brat ... Kedže som teraz na dovolenke k doktorke možem ísť o týžden ..
Mal niekto niečo podobne? Nejaké názory ?
Ďakujem 🙂 🙂

mamulka211
3. máj 2015

A ked pojdes k doktorke o tyzden tak sa nieco strasne stane? aj keby si bola tehotna a tyzden o tom este vediet nebudes zmeni sa nieco na tom? Co tu chces pocut vlastne? tu nie su vestice a nikto ti nepovie, ci si, ci nie si tehotna. Ked mas negativny test, ber to, ze tehotna nie si a tyzden snad nie je taka dlha doba, aby si nemohla pockat bez zbytocnych otazok na MK, lebo tu sa aj tak nedozvies nic, coby si nevedela.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre