4 dni mi mešká menzes. Je toto pozitivny test?
Ahojte všetky žienky. Chcem sa len uistiť. Som 4 deň vynechania Menštruácie. Dnes som si robila test. Vyšiel takto. Poslednú menštruáciu som mala 26.11. Podľa Ovu testov ( oba rovnako tmave prúžky) som mala 18.12. Cítim oba vaječníky. Iba taká ťahavá bolesť. Test mi vyšiel takto. Myslíte, že mám testy skusiť opäť o 2-4 dni? Sú sviatky tak k doktorovi behnem po Novom roku. A na záver, gynekologóg vie rozoznať tehotenstvo na ultrazvuku v 6. Týždni, či neskôr? Ďakujem krásne ❤️

@fiafia no tak to je smutne že si to nepochopila podla intenzity silnenia testiv vies uz ucut ci sa nejedna o biochemicke ako aj v pripade ak testy zacnu slabnut... ale je ine ked sa ti nikdy nic take nestalo a nikdy si dlhodobo neriesila ze sa ti nedari ano vtedy mozno jeden test spravis... ale to je jedno nech si kazda robi testov kolko chce nechapem preco ma niekto potrebu to komentovať, že načo no pretože to chce a či jej to robi dobre alebo nie nechaj na nu. 🙂
@bublinka2215 ahoj, ako? Este si testovala?
Ahojte dievčatá, no takže. Cez sviatok som začala krvácať. Vzal ma večer lekár do ordinácie, predpísal duphastone. Lenže mne sa spustila normálna menštruácia večer. Ráno som (včera) bola na krvi a dnes volal že už je negativne hcg. Dnes som mala íst ( keby nie sú komplikácie) na prvú kontrolu plodu. Včera ráno zo mna vyšla taká guča- bledoružová s bielym okrajom. Volala mi sestrička, že dnes nemám už chodiť, že to prejde ako normálna menštruácia, že ak by boli komplikácie, mám volať. Tak to tento raz nevyšlo. Vedela som to uz pri prvom špinení a následne krvy, že to nebude okej. Dnes som sa ho chcela spýtať, ako postupovať kedy možno mať sex a kedy odporúča najskorej otehoteniet. (Snažiť sa) určite sa to stalo niektorým vám. Mám normálnu menštruáciu momentálne. Prosím vás myslíte, že môžem otehotniet pri ďaľšej ovulácii? Brali ste niečo keď sa vam taketo niečo stalo?
@bublinka2215 moc ma to mrzí a držím z celého srdca palce aby to vyšlo čo najskôr.
Áno môžete sa snažiť hneď a nie nič nepotrebuješ ber len prenatálne vitamíny. Prajem veľa veľa šťastia 🍀🙏🏽❤️
@bublinka2215
Skús brat kyselinu listovú
@bublinka2215 menstruaciou sa telo vycisti a kludne mozte skusat aj v dalsom cykle, ako pisu, nasad si aspon kys.listovu, drzim palce ✊

@martinaju náhodou spravila som si len jeden jediný 😄 ja to nikomu neberiem, nech si spraví aj desať denne ja len píšem ,že to tým ženám neprospieva a zbytočne stresuju a panikária a pomaly pod mikroskopom skúmajú či sú tie // rovnako sfarbené, viac či menej a ja som teda toho zmysel nikdy nepochopila 😂