41 deň cyklu a negatívny test
ahojte žienky,
chcem sa spýtať nakolko termin k dr mam este daleko ci nemate skusenost s niecim podobným.
bezne mam cyklus 28-32 dni posledny trval 35 dni. A od poslednej MS mam teraz 41 den co je za moj život už rekord. Na 39 den som mala spinenie len ten den slabucke, MS sa nespustila a prešli uz dva dni odvtedy. TT som si robila aj rano aj poobede všetky negativne, ani náznak ducha.
Pri prvom tehu pred 7 rokmi som mala tehu test silno pozitívny cca na 39 den. Mozem byt tehotná? Alebo je to predzvesť ochorenia :(
@martus12345
Ahoj ako si natom? Stále neisto?
Ja som testovala tri rana po sebe na rapiclear a až po hodine a pól ukázal ducha, mini ducha. Akurát ten dnešný je silnejší, ale tiež s hodinovým meškaním 😕
A pre istotu som robila aj mama test z tej istej vzorky a tam po 20 min sa mi zdalo ale veeelmi slabo len keď som to naklamala do svetla a po hodine aj z toho bol mini duch
@bressy drzim ti palce ja zatial nic,ked je uz duch tak je super rapicler nekupuj mne vzdy ukazal ducha pi hodine tak zoxidoval kup si iny test 😁😁😁😁hned mi hlas ak nieco k dokimu nechces ist?
@bressy posli foto ducha ale nie rapiclear
Ahojte baby tak pridávam sa k vam som na tom rovnako dneska 10 deň čo mešká včera robený test a snehovo biely s jednou čiarkou🤦🏻♀️ Už som zúfalá stále len testujem a stále som sklamaná. Na stredu som objednaná na gyndu tak som zvedavá. Keby ste mali niečo nové tak dajte vedieť ;)
@martus12345
Mám ducha aj na mama teste ale to snáď ani neodfotim je to slabo vidno
Idem k dr ráno tak potom dám vedieť
@bressy joj tak to som zvedava potom hned pis
skus odfotit
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

@bressy no ako ???robila si dnes?