46. deň cyklu a 10 negatívnych testov. Je to tehotenstvo?
Ahojte.... už ma 46ty deň cyklu a MS stále nikde.... robila som si od meškania už asi 10 testov a každý bol negatívny. A dnes som si urobila a vidím tam druhú čiarku ale len keď sa veľmi snažím ju vidieť a v priamom svetle ...keď to odfotím tak na foto to nevidno až taká je slabá ale asik je tam .... myslíte že je to tehotenstvo keď je 46ty deň cyklu a vobec nie je viditelna ? Na gyndu som volalaale objednať sa môžem až ked bude meškať 3 týždne čiže v pondelok ale už ma to štve že nebiem na čom som ....
Mali ste niečo podobné ? Lebo pri prvohom tehu som mala silné čiarky v prvý deň meškania .
A je to mi to čudné pretože každý sex čo sme mali bol chránený kondómom a nikdy sa do mňa neurobil ...mali sme kondóm a eše aj prerušovaný sex ....tak už úplne neviem čo to .....
Prikladám foto ale ako hovorím takto to tam nevidím ale inak hej takú stratenú čiarku....ja už neviem
@babulka97 vďaka za odppveď.....áno ja by som šla hneď ale keď som volala tak ma nevezmú skôr ako 3 týždne meškania tak preto píšem tu či niektorá nezažila niečo podobné
Druhú čiarku tam kľudne môžeš vidieť,ale asi je to zrejme len kanalik....na niektorých testoch vidieť aj kanalik,keď ho správne otocis proti svetlu
zial test je negativny - lekar zrejme pochopil z rozhovoru, ze si tehotna a preto meska, treba mu povedat, ze meska a testy negativne = problem bude zrejme niekde inde ale to sa len domnievam, moj by ma isto nenechal cakat tri tyzdne ak su testy negativne :( ak pozitivne chapem vtedy objednava tak 7-8tt = 3-4 tyzdne meskania
Vôbec to nemusí byť tehotenstvo, mne sa tiež občas stane, že mi menzes vynechá a príde až akoby ten ďalší. Endokrinologička mi povedala, že ak príde, tak je to OK.
Mne toto robia cysty, meskanie aj vyse dva tyzdne... teda robievali. Treba znovu zavolat lekarovi a poziadat o sono. Niektore su normalne a vstebu sa, ale ja som mala stastie mat dve krvne a tie museli ist von urgent operacne. Takze zavolaj este raz. Tehotenstvo je pri takomto teste a meskani nepravdepodobne.
@anjelicek26 uff tak idem teda skúsiť zavolať eše raz
@petamich ...ano povedala som ze su negativne ale sestricka si tvrdila svoje ze az o 3 tyzdne sa mam ozvat a iba ak by mi daco bolo ze ma zoberu teraz ale tak skusim zavolat este raz a poviem ze uz presli 3 tyzdne...lebo som volala ked mi meskali 8 dni a tak ma "vysmiala" ze i dni je nic ze vtedy sa ani nevolá
@mimka11111 tak asik to bude ten kanálik
Ďakujem baby za odppvede ..veľmi si to vážim ..lebo toto sa mi nikdy nestalo tak som z toho v pomykove
ach jo ti lekari a sestricky su niekedy no comment 🤦🏼♀️ drzim paste!
@petamich ďakujem ❤
Mne tiež tak raz meškala mesiac MS. Vraj keď mešká dva mesiace a vyšetrenia a aj sono je v poriadku je to ešte ,, normálne,,. Stáva sa to vraj. Buď prechladnutie, stres,... mňa vtedy vyšetrili a povedali, že ak by neprišla MS do určitého dátumu, mám prísť a pichli by progesterón. Po týždni mi však prišla sama a už som nemusela ísť nikam. Hlavne, že si dala vedieť svojmu gynekológovi😉
@beadygirl18 no som zvedavá aký prípad som ja
Hlavne sa netreba báť, veď ak by si nedajbože mala bolesti, tak vieš zbehnúť poobede aj na pohotovosť. Držím palce, nech je všetko ok 👍.
asi by som isla rovno rano na gyn a povedala by som, ze som si prisla dat pichnut vyvolavacku, lebo mi meska uz tri tyzdne. pripadnemu tehotenstvu vyvolavacka neublizi
@beadygirl18 dakujem
Ahojte, chcela by som sa niečo spýtať, poslednú ms som mala 1. Mája, znazime sa o babo a 29,30,31 som špinila, 1 júna som mala dostať ms ale neprišla mam všetky príznaky teh. Tak som šla 6.jun ku gynekológovi povedal ze prechladnuta niesom ani zápal nemám urobil mi hormonálny test, a vraj v poriaku na Sone nevidel nič ale to možno bolo skoro a 14.juna som si robila tehutest a bol negatívny a tak ja som si povedala ze počkám do júla ci sa nedostaví ms lebo celý jún nič ale teraz dnes je to 19ty deň čo mi mešká 46 deň ciklu a krvacam Normalne jasne červená krv bruško boli len mierne prosím vám poraďte mi co to môže byť som beznádejna dúfam ze to nieje potrat 😭 tehu kalkulačka ukazuje ze by som mala byt 7 tt
@bianka08042003 Testy máš negatívne, doktor nič nevidel, ale ty si presvedčená, že si bola tehotná. Ak gynekológ bral krv a na sone nič nevidel, tak si s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nebola. Príznaky si často vsugerujeme aj samé. Normálne si dostala menzes.
@bianka08042003 ahoj a na tom hormonalnom teste si mala zvysene hcg? ak ano, zodpovedala jeho vyska prebiehajucemu tyzdnu tehotenstva? co ti vtedy povedal o tehotenstve?
@andrea_82 doktor mi nebral krv, a on mi povedal len toto "chod sa vicikat neurobíme teraz klasický tehotenský test urobíme hormonálny ci sú hormóny v poriadku" a potom len povedal no sú v poriadku a keď som vošla pozrel namna a povedal no pozrieme ci tam nenájdeme dvojičky lebo už bruško máš vidím, a sono mi robil len vnútorné tak som rozmýšľala ze môžem byt mimomaternicova, no a dôvod prečo mu už veľmi neverím je ze su na neho ženy nervózne pretože keď k nemu idú a sú tehotné vôbec to on nezistí lebo vraj ma staré sono a ostatným neviem prečo ale ze fakt skoro každej hovorí ze im nefunguje jeden vaječník a keď idú k inému lekárovi tak im povedia ze su v poriadku, proste je to hrozný pocit nevedieť co mi je a ani len lekár to nevie ešte Sam povedal "neviem co to môže byť fakt si úplne v poriadku nieje dôvod aby ti meškali" 🤷♀️
@janetinka27 vieš čo ja ani neviem on mi robil normalny test z moču vizeralo to ako tehotenský test a visiel mu test ze hormóny sú v poriadku nepovedal nič iné, a ja toho doktora už vôbec nechápem toto sa bojím ze no ok ak by to nebolo tehotenstvo ale tak co, čo by to mohlo byt sa ho pýtam a on mi odpovie NO SAM NEVIEM keď už budeš tehotná tak prid a uvidí sa o tehotenstve ma nepoucil nič mi nepovedal on je nejaký súkromník ale ja fakt neviem brucho som mala ako 5mesacna všetci na okolo ma zastavovali ci som. V tom. Ale teraz ako som dostala akoby trochu zplaslo no neviem fakt čistá beznadejnost
@bianka08042003 a nemozes mat cystu? ak su testy negativne,potom to zrejme nebude tehotenstvo.skus ist k inemu lekarovi, urcite bude lepsi ako tento
@janetinka27 skúsim už jedine to musím, Ďakujem krásne

Nič tam nie je, zbehnut doktorovi by si mala