icon

5 dní mi mešká menzes a test je pozitítvny

danulik333
6. jún 2022

Dobrý večer, chcem sa spýtať, či Vás zobral Vás gynekológ hneď na prehliadku ak Vám vyšiel pozitívny test? 5 dní mi meškala menštruácia, tak som si spravila test a vyšiel pozitívny, hneď na druhý deň som si šla kúpiť ďalšie dva a tiež dve čiarky. No stále tomu nechcem veriť, o babo som sa pokúšala ešte s bývalým mužom, a teraz s mojim partnerom, spolu už vyše 10 rokov.
No v januári som oslávila 40 :( , takže sa už toho aj dosť obávam. Lekarovi som sa dovolala až na 5 deň od pozitívneho testu, a aj keď som povedala, ze by som to mala rada potvrdene hlavne kôli práci, robím na 12 stky a fyzicky veľmi náročnú prácu v sklade, celý deň chodím, dvíham a prenášam ťažké bedničky a ťahám paletový vozík s tovarom, sadnem si len počas prestávky, no aj tak ma objednali až o dva týždne, že skorej nemajú voľný termin. Takže dva týždne sa v práci obávať a čakať na čom vlastne som :( , a ci sa to naozaj potvrdí, alebo nie.

klarissa25
6. jún 2022

nie...toto su zjavne negatívne testy.. D:

sticker
babovka2321
6. jún 2022

@danulik333 myslim, ze tuto potvrdenie od lekara nepotrebujes (jedine oficialne do prace). Gratulujem a vela zdravicka☘️v dnesnej dobe nie je ziadna rarita rodit v takom veku 🙂

lilly2303
6. jún 2022

@danulik333 tak sa skús dohodnúť s obvodným a choď za ten čas na PN. Kamarátka tiež robila v sklade a 8 hodín prehadzovala 20 a viac kilove debničky, keď zistila že je tehotná tak ju obvodný bez problémov vypísal na PN kým jej gynekológ nepotvrdil tehu.

nika0204
6. jún 2022

@danulik333 mna objednal az na 8my tyzden, testy mas jasne pozitivne a ak nebudes mat nejake velke bolesti-prevazne jednostranne alebo krvacanie co by poukazovalo na mimomaternicove tak to aj staci. Ja som mala spinenie v 7mom tt cize som prisla aj tak ako akutna..pozri ak sa bojis kvoli praci tak bud si daj dovolenku alebo chod za lekarom ako akutna,povedz ze si mala bolesti a hotovo.. a gratulujem a prajem vela zdravicka❤️❤️

veronice
6. jún 2022

@danulik333 chápem tvoje obavy ale tieto testy uz snad ani nemôžu byť viac pozitívne. Proste si tehotna. Naozaj. Je uplne normálna prax ze ak nemáš nejaký problém o ktorom vieš ze by mohol komplikovať tehotenstvo, na prvu prehliadku sa chodi najskôr v 7-8tt, kde už je niečo aj vidno a mnohokrát uz aj bije srdiečko. Po 5 dňoch meškania ti môže skontrolovať maximálne hladinu hcg v krvi. Na sone by nevidel nič a ty by si sa zbytocne vystresovala. Dychaj zhlboka, užívaj si tehotenstvo a bud trpezlivá 🙂 ano viem, to čakanie do prvej prehliadky je nekonečne ako posledný mesiac pred porodom ale jednoducho treba vydržať. Zelam ti krásne bezproblémové tehotenstvo 🙂 gratulujem ❤️

danulik333
autor
6. jún 2022

@klarissa25 viete akosi tomu stále nemôžem uveriť, a ešte k tomu, že mojej sestre dvojičke zistili vysoké štádium rakoviny krčka maternice, a tiež som už na to bola sledovaná, tak som sa najskôr bála ci sa mi to tiež nemohlo vrátiť, lebo príznaky som mala skôr na tu diagnózu. No potom som si spravila test

jenisjenis
6. jún 2022

@danulik333 gratulujem chod na PN od obvodneho.Neriskuj.Drzim palce 🍀🍀🍀 a neboj sa teraz sa rodi aj v 40tke😊

mariska1989
6. jún 2022

@danulik333 už ako tak snáď so srdiečkom je vidieť keď ti 14 dní bude meškať ms no na 1000% si tehotná .teraz by som skúsila nejako cez obvodného teda na PN

vlucifuk
6. jún 2022

@danulik333 Joj, ja som na tom bola podobne, len s tým rozdielom, ze som bola tehotná v UK, kde sa nič nerieši. Prisla som k midwife, že som mala dve čiarky na teste, ona na to, že super, že vypíšeme "tehotenskú knižku". Ja v šoku, či mi aspoň krv nevezmú. Alebo moč, alebo čokoľvek, čím by mi potvrdili tehotenstvo a ona, že to nie je nutné, že tie testy sú skoro 100%, ale že ma objedná na ultrazvuk v 13.týždni, reálne som vtedy bola v 5., no a že tam sa uvidí. Takmer dva mesiace som si len robila testy a rozmýšľala nad tým či som vôbec tehotná, či sa mi na staré kolená (pre 40-kou) hormóny nezbláznili. No išla som na ten 1.ultrazvuk s obavami a s otázkou, či tam naozaj "niečo" je. A aký to bol šok, keď mi povedali, že sú tam rovno dve...V práci som tiež pracovala fyzicky, ale hneď ako som im povedala, že som "vedená" v poradni, tak ma stiahli do officu. Určite je možnosť sa v práci nejako dohodnúť, príp. to fakt vyriešiť PN. Hlavne je aby ste boli v pohode. Držím palce a blahoželäm.

danulik333
autor
6. jún 2022

@babovka2321 ďakujem krásne, no hlavne som chcela potvrdiť ci je to v poriadku a nieje napriklad žiadne mimomaternicove tehotenstvo alebo nieco ine to čo som pisala vyssie, lebo to nechcem ešte povedať ani priateľovi, aby sa tiež netešil predčasne, viete po toľkých rokoch ...už mám jednoducho normálne strach, aby bolo všetko naozaj v poriadku 🙏❤️

simonkazga
6. jún 2022

V prvom rade gratulujem! Úplne ti rozumiem, tiež dom bola nie málo zaskočená, keď som minulý rok zistila že som tehotná (neplánovane).
Možnosť č.1 - obvolaj gynekológov v okolí a choď na uzv ako samoplatca
Možnosť č. 2 - choď zajtra po práci na pohotovosť a povedz, že si tehotná a máš fyzicky veľmi náročnú prácu, dnes máš celý deň bolesti a krče, jemné špinenie - spravia ti ultrazvuk.

danulik333
autor
6. jún 2022

@vlucifuk tak to ste mali teda riadne zaujímavé, to čakanie no des :( , tiež mám dvojičku sestričku a ta už má 10 ročnú krásnu babu 😊 ďakujem Vám krásne 🙏

danulik333
autor
6. jún 2022

@veronice ďakujem krásne to ste ma upokojili, viete postupy ako to prebieha som nemala dôvod zatiaľ zisťovať 😊🙏

danulik333
autor
6. jún 2022

@simonkazga ďakujem pekne, no viete už som fakt myslela, že som neplodná a zrazu takyto šok 🙏

domka15_
7. jún 2022

@danulik333 ahoj, ja som išla doktorovi hneď jak my vyšiel pozitívny test, tiež sme dlhšie sa snažili a mam výši vek a namáhavu PRÁCU. Vypísal ma hneď na PN, netreba nič riskovať. Skús sa ráno objednať, zober dovolenku zatiaľ kým ťa vyšetrí, ja som to tak spravila. Držím palčeky 🍀❤️Gratulujem 🤗

janynyna
7. jún 2022

Neboj všetko bude ok. Kamarátka ma 39 a tiež čaká prvé babo.po dlhých rokoch snaženia. A PN by som skúsila poriesit s obvodnym lekárom zatiaľ. Držím palce ❤️

l_u_c_k_a111
7. jún 2022

@danulik333 ahoj ja by som tiez sla na PN z mojej skusenosti tiez mam narocnu pracu a v praci som aj povedala ze som tehotna a proste reakcia ziadna vsetko pokracovalo dalej nakoniec som zacala spinit a som uz 2 mesiace doma a do prace uz nejdem budem na PN az do materskej ale ukludnila som sa a uzivam si to ze som doma. mne to len prospelo :D

zuzks5
7. jún 2022

ved to je super gratulujem 🙂 vazne tie testy uz pozitivnejsie byt nemozu 🙂

alenka300
7. jún 2022

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať či máte stým nejaká skúsenosti s týmto testom rapidclear kazetový pripojím fotku..ze ci podľa vás to môže byť pozitívny výsledok ďakujem

katarina51941
7. jún 2022

@alenka300 podľa toho či to ide do ružová či do siva. Mne každú jeden trhu test ukazuje kanálik. To sa mi nikdy nestalo ešte. A to mám dve deti takže testou mám za sebou už habadej.

alenka300
7. jún 2022

@katarina51941 na svetle je tak do ruzova jeden je po obede druhý ráno uvidím o pár dní ďakujem

katarina51941
8. jún 2022

@alenka300 čo povieš na moje. 1 deň mi meskaju

alenka300
8. jún 2022

@katarina51941 na tom spodnom tam niečo vidno je

alenka300
8. jún 2022

@alenka300 a keď vám ukazovalo tie kanáliky tak ste boli aj tak tehotna?

mamkalentedkova
8. jún 2022

Oooch tak toto sú koľajnice ako hrom..tu už ozaj jedine potvrdenie do práce .Gratulujem a prajem veľa zdravia 🥰