5 dni po menzese pozitívny test
Ahojte prosím vás, deň pred MS som si robila test clear blue a vyšiel mi pozitívny.. Ale dostala som ms presne na deň, dokonca bola dosť silná (kúsky krvi) ale trvala asi 3 dní obvykle ju mam 5 dní.. Stále sa cítim však unavená,pod bruško ma pobolieva a napina tak mi to nedalo a spravila som si ešte jeden a vyšiel pozitívne s celkom dosť silnou čiarkou. Mam za sebou jeden potrat, pamätám si ze mi doktorka povedala ze chvíľu po potrate môže telo vykazovať známky tehotnosti, len si nepamätám ako dlho po... Ci tam je ešte šanca alebo nie? Mam ist k doktorke alebo este počkať? Ďakujem
@marinecka95 tak ukázali jej to aj digitálne, tak tehotná bude ale áno toto bol asi zle kúpený test...stava sa ....
@majka_3 vidíš a to, že robila digi som prehliadla zas ja 😂🤪
Bože baby, vážne ja som si to ani v tom chaose nevšimla 🤦♀️nevadí stáva sa 😀už to radšej nebudem siliť a nechám to na ten piatok lebo ako je vidno aj sama sa dokážem ešte viac vystresovat 😀
Mám to potvrdené, som tehu, zatiaľ to vyzerá všetko ok, verím že to tak aj zostane 😊ďakujem všetkým ktoré ste mi držali palce ❤️
@tmtm áno to je pravda... Úprimne som veľmi bola prekvapená, lebo už ma napadlo všeličo.. Pri prvom som nič takéto nezažila.. Druhé bol potrat a teraz to krvácanie hneď som bola v strese. Samozrejme je to kratučko nič nie je vyhraté, ale verím v šťastný koniec a strašne sa teším 😊❤️
Takže si normálne mala ms a si tehotná? A išli z teba počas ms aj tie kusy sliznice, alebo si len krvácala, resp. špinila?
@baskustek práveže som dostala ms presne na termín, prvý deň začalo ružový výtok a hneď sa spustilo dosť krvi aj s kusmi, normálne ma všetko bolelo, druhý deň také slabšie ale boli.. Takže som už ani nerátala, až keď mi to nedalo lebo mi bolo fakt ze zle.. Doktorka mi na to povedala ze občas sa to ženám stáva keď je nejaká cysta a ta sa snaží vytlačiť akoby plod alebo ze nevie nechápe ale zatiaľ je všetko ok.. Samozrejme mi dala aj tablety na udržanie..
Ja iba, že pre tie ktoré toto čítate, nedopadlo to dobre.. Ako aj predtým aj teraz aspoň v mojom prípade krv počas tehotnosti neznamená nič dobré, hoci sa to spočiatku tak javilo 😔
@patha155 mozem sa opytat ako to riesili dr v nemocnici? Mam uz tretie krvacanie v case menzesu, je to moje tretie tehu a som mimo z toho.

@majka_3 nechcela som autorke kaziť radosť ale LH nie je tehu test aj keď vraj aj ten môže byť v tehotenstve pozit