icon

5 dni po menzese pozitívny test

tamia00
30. jan 2023

Ahojte prosím vás, deň pred MS som si robila test clear blue a vyšiel mi pozitívny.. Ale dostala som ms presne na deň, dokonca bola dosť silná (kúsky krvi) ale trvala asi 3 dní obvykle ju mam 5 dní.. Stále sa cítim však unavená,pod bruško ma pobolieva a napina tak mi to nedalo a spravila som si ešte jeden a vyšiel pozitívne s celkom dosť silnou čiarkou. Mam za sebou jeden potrat, pamätám si ze mi doktorka povedala ze chvíľu po potrate môže telo vykazovať známky tehotnosti, len si nepamätám ako dlho po... Ci tam je ešte šanca alebo nie? Mam ist k doktorke alebo este počkať? Ďakujem

marinecka95
1. feb 2023

@majka_3 nechcela som autorke kaziť radosť ale LH nie je tehu test aj keď vraj aj ten môže byť v tehotenstve pozit

majka_3
1. feb 2023

@marinecka95 tak ukázali jej to aj digitálne, tak tehotná bude ale áno toto bol asi zle kúpený test...stava sa ....

marinecka95
1. feb 2023

@majka_3 vidíš a to, že robila digi som prehliadla zas ja 😂🤪

tmtm
1. feb 2023

@tamia00 Palce ti určite držať budeme aby to dobre dopadlo. Dôležité je čo uvidí doktorka na sone.Testy sú už asi zbytočne teraz.

tamia00
autor
1. feb 2023

Bože baby, vážne ja som si to ani v tom chaose nevšimla 🤦‍♀️nevadí stáva sa 😀už to radšej nebudem siliť a nechám to na ten piatok lebo ako je vidno aj sama sa dokážem ešte viac vystresovat 😀

tamia00
autor
3. feb 2023

Mám to potvrdené, som tehu, zatiaľ to vyzerá všetko ok, verím že to tak aj zostane 😊ďakujem všetkým ktoré ste mi držali palce ❤️

majka_3
3. feb 2023

@tamia00 no výborne 🙂 gratulujem
Čiže žiadne mmt sa nekoná... super

tamia00
autor
3. feb 2023

@majka_3 chvalabohu nie

tmtm
3. feb 2023

@tamia00 Super❤️

tmtm
3. feb 2023

@tamia00 Robili ti aj sono?

tamia00
autor
3. feb 2023

@tmtm áno 😊

patha155
3. feb 2023

@tamia00 gratulka ☺️

patha155
3. feb 2023

@tamia00 a trosku na povzbudenie. Ja sama som pri oboch prvy trimester prelrvacala, s druhym som dokonca bola hospitalizovana, lebo som v 14t zacala silno krvacat. A obaja junaci su zdravi a riadne donoseni 😉

tmtm
3. feb 2023

@tamia00 Každé telo je iné,tu je zase dôkaz 😊.Tak pekné tehulkovanie prajem❤️

tamia00
autor
3. feb 2023

@tmtm áno to je pravda... Úprimne som veľmi bola prekvapená, lebo už ma napadlo všeličo.. Pri prvom som nič takéto nezažila.. Druhé bol potrat a teraz to krvácanie hneď som bola v strese. Samozrejme je to kratučko nič nie je vyhraté, ale verím v šťastný koniec a strašne sa teším 😊❤️

baskustek
3. feb 2023

Takže si normálne mala ms a si tehotná? A išli z teba počas ms aj tie kusy sliznice, alebo si len krvácala, resp. špinila?

tamia00
autor
3. feb 2023

@baskustek práveže som dostala ms presne na termín, prvý deň začalo ružový výtok a hneď sa spustilo dosť krvi aj s kusmi, normálne ma všetko bolelo, druhý deň také slabšie ale boli.. Takže som už ani nerátala, až keď mi to nedalo lebo mi bolo fakt ze zle.. Doktorka mi na to povedala ze občas sa to ženám stáva keď je nejaká cysta a ta sa snaží vytlačiť akoby plod alebo ze nevie nechápe ale zatiaľ je všetko ok.. Samozrejme mi dala aj tablety na udržanie..

ankare
3. feb 2023

@tamia00 wau, paráda, gratulujem! Držím palce!

tamia00
autor
3. feb 2023

@ankare ďakujem krásne 😊

vajanika27
Autor odpoveď zmazal
tamia00
autor
22. feb 2023

Ja iba, že pre tie ktoré toto čítate, nedopadlo to dobre.. Ako aj predtým aj teraz aspoň v mojom prípade krv počas tehotnosti neznamená nič dobré, hoci sa to spočiatku tak javilo 😔

majka_3
22. feb 2023

@tamia00 to mi je ľúto 😔

patha155
22. feb 2023

@tamia00 😔 vela sil prajem

patha155
22. feb 2023

@tamia00 😔 vela sil prajem

tinkavvv
22. feb 2023

@tamia00 vela sil. Je mi to luto.

tamia00
autor
22. feb 2023

@majka_3
@patha155
@tinkavvv ďakujem vám naozaj

tmtm
22. feb 2023

@tamia00 Je mi to veľmi ľúto 😔

tamia00
autor
22. feb 2023

@tmtm ďakujem aj mne, som strašne smutná cítim sa veľmi zle, ale asi to tak malo byt

tmtm
23. feb 2023

@tamia00 Viem si predstaviť a chce to čas.Prajem ti skóre zotavenie ztoho smútku ❤️.

vajanika27
14. mar 2023

@patha155 mozem sa opytat ako to riesili dr v nemocnici? Mam uz tretie krvacanie v case menzesu, je to moje tretie tehu a som mimo z toho.