icon

6. deň meškania menštruácie

hellokitty57
8. aug 2023

Zdravím pekne mám 2 deti najmladšie má 1r
Keď že si dávame pozor je to asi nemožné
Stále čakám na ms a nič je možné že sa môže stať nejaká iná chyba okrem tehotenstva???

pribinak
8. aug 2023

@hellokitty57 napr aj cysta môže byt príčinou poruchy cyklu.
Ale pre istotu si urob test

zuzka2010
8. aug 2023

@hellokitty57 prave riesim to iste a mam stres z dr

uhnakova
8. aug 2023

Ak kojíš, tak cyklus moze blbnúť. Čo presne znamená, dávame si pozor? Vďaka “dávame si pozor” s významom “nepoužívame žiadnu ochranu” tu behá nezanedbateľná časť populácie.

hellokitty57
autor
8. aug 2023

@uhnakova vôbec nekojim pri oboch deťoch som stratila mliečko po 2 týždňoch kojenia ochranu nepoužívame ale ale do mňa sa neurobí to neprichádza do úvahy ale minulý mesiac sa stalo že sa raz do mňa urobil ale hneď som išla cikať prosím napíšte že nie je možné aby som bola tehotná keď som to šla hneď vycikať 😟 snáď ešte nebol taký prípad či sa mýlil asi som len v strese

dzulli1980
8. aug 2023

Čo znamená výraz "dávame si pozor"? ... takáto "antikoncepcia" už v mnohých prípadoch zlyhala ... test si si robila? ... urobil sa do Teba, bola si sa vycikať ... hmmm ... toto bude dajaký troll, lebo neverím, že jedna žena dokáže byť takáto ... jednoduchá.
@hellokitty57

pribinak
8. aug 2023

@hellokitty57 rozumieš ale že cikas z inej dierky ako sexujes? Cikanie ti nepomôže

A ľudia su a furt proti sexuálnej výchove

marzii35
8. aug 2023

@hellokitty57 ty mas 2 deti a myslíš si ze ak sa vycikaš nebudeš tehotná hej? 🙈 neverim

nikha2809
8. aug 2023

Že je to asi nemožné 😂😂 vieš koľko je nás takých čo si muži dávali pozor 😂 a to môj odprisaha, že mu nič neušlo, ale kvapky lásky si našli cestu 😃

uhnakova
8. aug 2023

@hellokitty57 čo na to povedať. Cikanie nie je antikoncepcia. Môžeš byť tehotná.

hellokitty57
autor
8. aug 2023

@marzii35 test som si robola v pondelok ráno čiže včera 2x bol negatívny keby som bola tehotná nechali by sme si dieťa je radosť mám 2 cisárske po sebe
A po oboch cisárskych som bola psychicky nadne
Tak sa bojím byť tehotná aj keď túžime po chlapčekovi pretože máme 2 dievčatká no ja keď si predstavím ten stôl na sále a to všetko a aké som mala bolestí normálne som s toho v strese že čo ak to budem znova zažívať mám 24 rokov manžel chcete tiež ja tiež no bojím sa ja veľmi

hellokitty57
autor
8. aug 2023

@zuzka2010 Ahoj máš úplne rovnaký prípad ako ja ?

persephina
8. aug 2023

To s tym vycikanim po sexe mi mozes vysvetlit prosim?
NErozumiem

januska12323
8. aug 2023

Vieš o tom, že močová rúra a vagína sú síce pri sebe ale dva rôzne otvory?

nika23t
8. aug 2023

@hellokitty57 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ chyba sa už stala 🤦‍♀️ 24 rokov, dve deti, a antikoncepčné cikanie 🙄 Môžeš byť tehotná, a nemusíš. Uvidíš. Zistíš to tak, ako pri predchádzajúcich tehotenstvach.

veselo_neveselo
8. aug 2023

@hellokitty57 Nuz, ked sa nijak nechranite, tak tehotna byt mozes. Sprav test a uvidis. Ak je test negativny, tak este tyzden pockaj a potom chod k dr, nech sa na to pozrie.

A ked nebude tehotna, tak sa popytaj gyndr na moznosti antikoncepcie; ak aj nechces brat hormonalnu, tak su aj ine velmi spolahlive moznosti.

hellokitty57
autor
9. aug 2023

Práveže ja sa NECHCEM brániť dieťatku ani manželovi chýba je vo mňe mám stres že opäť bude cisárak

hellokitty57
autor
9. aug 2023

@persephina Nie vysvetliť sa to nedá mi sa bábätku nebranime vôbec bola by to radosť len že chyba vo mňe v mojom strachu s cisaraku nič iné tak preto taká otázka...a to s cikanik to je a aj nie je možné kamoška má 3 detí už 2 roki to robieva a zatiaľ tehotná nebs do teraz viem že to nie je rovnaká káva...ale pomáha jej to ... Ešte raz ja sa nebránim byť tehotná mňe by to robilo len radosť len sa bojím cisaraku ešte raz a preto sa pýtam možnosti...

mojeprvebabatko
9. aug 2023

@hellokitty57 presne pre ten strach a toho čo som zažila pri cisárskom a po ňom,sa bojím aj ja druheho

mysiacik28
9. aug 2023

@hellokitty57 ako je mozne, ze clovek ktory ma dve deti si stale mysli, ze ak sa do neho niekto ,spravi, tak nemoze otehotniet? Nie, to, ze si sa vycikala ti vazne nepomoze. Neviem ci vies, ale spermie idu inde nez kadial ty cikas… neverim, ze toto mozes mysliet vazne

yoxinka
9. aug 2023

@hellokitty57
Ty chápeš, že kamoške nepomáha na neotehotnenie cikanie, ale dôvod je nejaký iný, lebo cikanie a otehotnenie sa dejú v dvoch RÔZNYCH dierach. To nie je nijako prepojené!!! Vôbec to nesúvisí. A ver tomu, že kamoška raz kvôli tomu cikaniu bude veľmi prekvapená, keď zistí, že je tehotná. A ty … jasné, že môžeš byť tehotná. Keď ťa to upokojí, poznám ženu, ktorá mala 4 cisárske. Ale nepoznám tvoj zdravotný stav ani dôvod cisárskych ani nič, takže neviem posúdiť, či by to u teba bolo ok alebo nie.

jaskolka
9. aug 2023

@hellokitty57 1.to že si "dávate pozor" a on sa neurobí dnu, nie je nijaká ochrana. Takže áno, môžeš byť takto tehotná.
1.vyciksnie sa po sexe ako ochrana? Ty máš 15 rokov? To hádam nemyslíš vážne?
A to, že kamoška sa takto akože chráni... Matka zem, to reálne tomu veríte?
Lebo mne sa zase nechce veriť, že dospelé ženy môžu byť také ... No, povedzme tak krajšie, ze nerozumné

shaola
14. aug 2023

keď urobíš po sexe malú potrebu je to akurát tak ochrana pred zápalom močových ciest, nie pred tehotenstvom 😉
a mala by to robiť každá rozumná žena...