6 dní do MS, je na teste duch ?
Môže to byť duch? 6 dní do MS

Podľa mňa je to už pekná druhá čiarka 🙂
@nina004 zatiaľ mam 6 dní do MS ale s tými bolestivymi prsiami už neviem vydržať 😂🤣 tak som skúsila uvidím skúsim asi aj o pár dní
Mohla si mat ovulaciu hned po ms a babo sa mohlo skoro uhniezdit. Mna boleli orsia a prislo mi v praci zle na nocnej a tiez som mala tak 5dni do ms a v kuse som chodila curat.
Určite o pár dní vyskúšaj,ja si myslím že o také dva dni už bude čiarky krásne vidieť. Držím silno prsty 🍀 Bol by to krásny začiatok roka 🙂
@miriam1983 ovu som mala 12 DC tak snáď to vyšlo 🙂
@nina004 skúsim mam skúšať tu istú značku? Alebo aj nejaké iné juuj to by teda bol 🙂
Mne vzdy pravdivo a skoro ukazal pepino obycajny z tesca.
Podľa mňa je to taaam 😀😀😀
Ja som mala tiež takú čiarku a brala som to, že som na 100% tehotná. Ani som si druhý nerobila 🙂
Toto už ani nie je duch 😊 gratulka ✊
To uz nevyzerá ako duch, normálne //😃😃😃
aj podla mna je tam. 🙂
@jaskolka žeby už 6 dní do MS takto presne? 🙂
Ciarka, ja som tak mala a uz som v 8.mesiaci. Tiez tyzden do menzesu. 😉 skus v pondelok rano a ja zase odporucam ten isty test, aby mal rovnaku citlivost.
Ja som mala takú čiarku presne 7 dní do MS 🙂
@dominikamacakova fakt? 🙂 mne sa zdá strašne slabá oproti tej vedľa 🙂
@epoka fakt? 🙂 tak snáď mi to vynde aj keď sa mi to zdá strašne slabunke
Je slabá lebo máš ešte málo hcg hormónu ale je tam 🙂
@tosomja mne to príde strašne slabé neviem 🙂 gratulujem tak snáď to bude aj môj prípad
@sonnenshein 🥰 mam ešte pre istotu testnut o pár dní?
Gratulujem❤️🙂👍
@vierkainka není to strašne slabé? 🙂
Skús si ešte urobiť ten istý test trebárs zajtra alebo v pondelok. HCG sa zvyšuje každý druhý deň,tak to už by mala byť čiarka výraznejšia ako táto. 🙂
Nie je to slabe na to, ze je to pred terminom menzesu. Skus v pondelok rano ten isty test.
@tosomja okí skúsim v pondelok 🙂
Drzim prsty 🍀

Skús inú značku. To sú pekné dve čiarky ale je ešte dosť skoro🤔