6 dní do MS, je na teste duch ?
Môže to byť duch? 6 dní do MS
@nina004 zatiaľ mam 6 dní do MS ale s tými bolestivymi prsiami už neviem vydržať 😂🤣 tak som skúsila uvidím skúsim asi aj o pár dní
Mohla si mat ovulaciu hned po ms a babo sa mohlo skoro uhniezdit. Mna boleli orsia a prislo mi v praci zle na nocnej a tiez som mala tak 5dni do ms a v kuse som chodila curat.
Určite o pár dní vyskúšaj,ja si myslím že o také dva dni už bude čiarky krásne vidieť. Držím silno prsty 🍀 Bol by to krásny začiatok roka 🙂
@nina004 skúsim mam skúšať tu istú značku? Alebo aj nejaké iné juuj to by teda bol 🙂
Ja som mala tiež takú čiarku a brala som to, že som na 100% tehotná. Ani som si druhý nerobila 🙂
Ciarka, ja som tak mala a uz som v 8.mesiaci. Tiez tyzden do menzesu. 😉 skus v pondelok rano a ja zase odporucam ten isty test, aby mal rovnaku citlivost.
@tosomja mne to príde strašne slabé neviem 🙂 gratulujem tak snáď to bude aj môj prípad
Skús si ešte urobiť ten istý test trebárs zajtra alebo v pondelok. HCG sa zvyšuje každý druhý deň,tak to už by mala byť čiarka výraznejšia ako táto. 🙂
Nie je to slabe na to, ze je to pred terminom menzesu. Skus v pondelok rano ten isty test.

Skús inú značku. To sú pekné dve čiarky ale je ešte dosť skoro🤔