6 dní mi mešká menštruácia. Sú tam naozaj dve čiarky?
Ahoj, 6 deň mi mešká menštruácia. Správyla som si dve testy ale neviem či sú tam naozaj dve čiarky alebo mi fakt šibe.

@buberova sú to veľmi slabé čiarky,, snažila som sa čo najlepšie ich od fotiť.
Ani ja nikde nevidim druhu ciarku
Prepac, nikde nic
Vidím len 3 čiarky 😐
@simonkazga na prvej fotke je hneď vedla tej silnejšiej slabulinka čiarka,, možno na fotke to zle vidno, ale je tam.
nič...
@veronikita1997 no na 6.den meskania by tam bola krajsia ciarka druha, nie takato "neviditelna" pre ostatnych okrem teba...
@veronikita1997 ta žltá čiarka na tom prvom teste nieje “druha” čiarka znamenajúca pozitivitu , druha čiarka ma byť ďalej , oveľa ďalej
Tito sú negatívne testy, to čo vidíš na prvej fotke je kanálik. Po 6 dňoch meškania by si určite nemusela hľadať duchov. Je mi ľúto, prajem ti aby sa ti podarilo čoskoro otehotniet.
@veronikita1997 tak co vlastne chces pocut? Nikto tam nic nevidi, ale ty just ano. No tak si mysli, co si myslis, a dufaj. Daj tomu easte tak dva dni a testni zvova. Ak tam nieco je, bude to vyraznejsie a silnejsie.
Ak tam zase nic nebude, tak ti hold iba meska menzes, dovodov okrem tehu moze byt dalsich milion. Ked tak sa objednaj na gyndu na vysterenie.
Tiez nic nevidim.
Ďakujem, vám odpovede... Skúsim ešte zajtra ráno spraviť.
@whatever1 áno, presne tam, ja som si tiež myslela že je to chybný test, skúsim ráno urobiť, uvydim..
@michaela_murinova Už som sa zľakla, že žiadna premúdrelá sa neozve, ale áno, predsa len to prišlo, kontrola gramatiky 👏👏 🙄🙄
@michaela_murinova pýtala sa autorka aby jej niekto opravil text ? Nie. Dá sa rozumieť tomu čo napísala? Áno. Vadí ti to ? Nečítaj a neodpovedaj. Áno učia, to že to je základ pre teba neznamená, že to je tak pre všetkých! Nerozumiem prečo majú ľudia potrebu toto riešiť a komentovať niekoho gramatiku a ešte tak primitívnym spôsobom ako si to komentovala ty. Že nech sa naučí slovenčinu pred tým ako robí deti. To ako vážne?
Test je negativny, aspon teda ja nech sa pozeram najviac ako viem, druhu ciarku tam nevidim. Na 6. den meskania by si uz mala mat tu druhu ciarku taku, ze by ti vypichla oci ako mne tvoje "spravyla".
@michaela_murinova prestav si ze tu ziju aj zeny ktore nie su povodom slovenky a neucili sa od narodenia slovencinu. Ale to neznamena ze im clovek kvoli tomu nemoze pomoc alebo poradit. A taktne naznacit ze urobila chybu a napisat ze sa ma najprv doucit a potom zamiesit svedci skor o tvojej "inteligencii" ako o jej.
@michaela_murinova napadlo ťa niekedy v živote, že každá žena, ktorá tu prispieva, nemusí byť pôvodom Slovenka? Že mohla žiť roky v zahraničí? Že môže mať rôzne dys...? Naučiť sa slovenčinu je ZÁKLAD? A to si kde nabrala? Základ je niečo úplne úplne iné. Autorka sa slušne pýtala. Keď ťa jej písomný prejav irituje, nečítaj a choď ďalej. Nie si náhodou učiteľka?
@veronikita1997 ak ty vidíš čiarku ok, ale musela si mať tým pádom totálne posunutu ovu.
Takéto duchy sú 10 dní po oplodnení čiže by si mala mať dobrých 5 dní do ms
Po meškaní, by tam už žiadny duch nemal byť ale riadne čiarky.
Ja tam totiž ani ducha nevidím.
Čiarky zvyknú byť ďalej od seba.
Cítim sa tu oveľa horšie, ako keď viem že asi nie som tehotná. Viete len ľudí ponižovat.
@veronikita1997 budeme ti držať palce, aby si si tie dve čiarky našla čo najskôr 💗💗💗
@veronikita1997 mne sa zda uplne na prvej foto,ze nieco vidim... skus urobit dnes dalsi test,alebo pockaj este par dni..... ono nie su 100percentne tie testy...
@jahodka11 ďakujem za vašu odpoveď, ráno som si spravila a bol negatívny 😢😢😭 cítim sa veľmi smutné,,
@vahcaac ďakujem. 😔

Ja osobne druhú čiarku nevidím