icon

7 dní mi mešká menzes

dominika1922
31. okt 2022

Ahojte, dnes mi 7 dní mešká menzes. Volala som na gyndu ako mi aj doktorka v prípade meškania kázala objednala ma na stredu ráno o siedmej na vyšetrenie (neviem či aj odber krvi).Testy som robila a na piatich vyšiel duch ale jej som povedala že negatívne (ducha neberie za pozitivitu ale nevylučuje možné tehotenstvo aj bez jasne pozitívneho testu). Ale práve teraz som ju dostala. Neviem teda čo teraz robiť. Dnes už neordinujú, zajtra je sviatok a v stredu som mala ísť hneď po otvorení. Takže ísť tam či nie? Zoberú mi krv alebo ma otočia hneď na päte? Nemam to blízko tak nechcem tam ísť len preto aby ma hneď poslali preč. A taktiež zatiaľ je to veľmi slabulinke a neviem ci to nebude len chvíľkové špinenie (aj keď ja ani neviem ako to špinenie vyzerá). Nechcem byť za trúbu že tam po tomto pôjdem aby na mňa nepozerali blbo alebo čo. Stále pripúšťam možnosť že ženy majú menštruáciu aj počas prvého mesiaca tehotenstva. Budem vďačná za rady skúsenejších

petamich
31. okt 2022

zrejme si mala biochemicke tehotenstvo, po 7 dnoch meskania uz vo vacsine pripadov "netreba lovit duchov" a ciarka je jasne viditelna, ak si zacala krvacat, tak zrejme prisla menstruacia, ak by bola slaba alebo len spinenie (par hnedych kvapiek, nie jasna krv za den), tak tam pre istotu v stredu rano chod

jaskolka
31. okt 2022

Súhlasím s @petamich, slo o biochemické tehotenstvo, čiarky by ti inak silneli, po 7 dňovom meškani uz by boli koľajnice, nie len duch a to ze, si dostala menštruáciu, tomu tiež nasvedčuje.

dominika1922
autor
31. okt 2022

@petamich ja som tento cyklus celkovo mala akýsi zvláštny. Aj všetky príznaky som mala. A dnes toto. Takže ak by som dnes cely deň mala jasnú krv tak tak nemám chodiť? Lebo nemám im v takom prípade ani ako dať vedieť tak aby neboli nahnevané

jaskolka
31. okt 2022

@dominika1922 zavolaj tam v stredu ráno. Povedz, o čo ide, veď na odber, ak by predsa doktorka chcela vziat na hcg, tak aj v iný deň môžes prísť.

dominika1922
autor
31. okt 2022

@jaskolka tak ja som to napriek slabým čiarkam nevylučovala, čítala som tu o veľa takých prípadoch ale ďakujem aj tak 🙂

petamich
31. okt 2022

@dominika1922 ak stale nemas viditelne pozitivny test a plus si zacala krvacat, tak podla mojho nazoru to zial nevyzera dobre ale ako pise @jaskolka zavolaj im rano v stredu a zariadis sa podla toho co povedia

dominika1922
autor
31. okt 2022

@jaskolka nevadí že som tam v ten deň ráno mala prísť? Lebo budú ma čakať a namiesto toho im zavolám.. robia sa krvné testy aj počas menzesu ?

jaskolka
31. okt 2022

@dominika1922 nejde o slabé čiarky, ide o to, že ti nesilneli a prišiel menzes. Ak ide o normálne krvácanie, jasnú krv, a čiarky zmiznú, tak je to jasné biochemické
Volať je normálne, x pacientov je objednaných a zrušia to telefonatom, na tom nie je nič čudné.
Krvné testy sa môžu v tom prípade robiť aj tak, no ak budeš krvácať normálne ešte v stredu, tam myslím ze budu už úplne zbytočné. Ale tak rozhodne doktorka o tom
Kamoška tak mala, slabucke čiarky,dali jej termín, no už tam nešla, lebo krvácanie sa rozbehlo, zavolala, doktor jej povedal, nech si urobí o pár dní test (po skončení) a keď bude negatívny, tak nech to berie ako oneskorený menzes, ani nie "tehotenstvo".

dominika1922
autor
31. okt 2022

@jaskolka
@petamich tak ja si to teda odsledujem a potom tam zavolám. No sklamaná som.. asi si za to môžem aj sama. Zrovna dnes ráno som sa naťahovala s ťažkými vecami ☹

petamich
31. okt 2022

@dominika1922 nie urcite si za to nemozes sama, uhniezdenie vajicka naozaj neovplyvni, ze si sa dnes natahovala s tazkymi vecami - zeny pracuju manualne a aj fyzicky narocne a napriek tomu su tehotne a rodia, biochemicke tehotenstvo je zial velmi caste

jaskolka
31. okt 2022

@dominika1922 nemôžeš za to, je to veľmi bežne, stáva sa to často, dokonca sa to ani neberie do štatistiky ako potrat, lebo veľa žien proste to berie, že "oneskorilo sa mi menzes" a keď ne testuje, nemá šancu to zistiť
Kľudne v ďalšom cykle môžeš otehotnieť znovu a bude všetko ok

dominika1922
autor
31. okt 2022

@petamich ja viem ale niekedy to tomu nepomôže. A chcem sa spýtať, uhniezdovanie vajíčka? Dnes som 19 dní po ovulácii. To sa v tomto čase ešte len uhniezduje ? Podla apky by som podla poslednej menštruácie bola 5t0d.. ako sa to teda berie? Nerozumiem tomu úplne🙂

petamich
31. okt 2022

@dominika1922 nie ono uz malo byt uhniezdene a prave preto, ze sa neuhniezdilo poriadne a nerastlo ti HCG si nemala pozitivny test a prisla menstruacia :( uhniezduje sa 5-7 dni po ovulacii (ak teda vies kedy si ovulovala a prave vtedy prislo k oplodneniu), standardne by malo byt uhniezdene uz pred terminom menstruacie a preto MS nepride, HCG rastie, test silnie...cize to tvoje ranajsie dvihanie tazkych predmetov dnes uz naozaj nemohlo nic sposobit

dominika1922
autor
31. okt 2022

@petamich ďakujem za vysvetlenie 🙂 ovuláciu som mala určite na 17dc. Tak škoda ze to neodišlo skôr než som začala mať nádej. Nechápem prečo to toľko trvalo, či si to tam niekde poletovalo a rozmýšľalo či áno alebo nie 😀

petamich
31. okt 2022

@dominika1922 chapem ta a uplne suhlasim, zazila som to, tak presne viem ako to myslis

dominika1922
autor
31. okt 2022

@petamich čo som čítala tak nič neobvyklé ale predsa nepríjemné.. :-/

dominika1922
autor
31. okt 2022

@petamich ale chcem sa spýtať, kedy mám teda očakávať ovuláciu? Povodne mi to vychádzalo tak ako na foto ak by menzes prišiel už minulý pondelok ale keď prišiel až tento tak ako to zistím inak než ovulačnými testami ?

zuzuliennka1
31. okt 2022

@dominika1922 ovulaciu si vies odsledovat vizualne - hlien ako vajecny bielok, priesvitny, tahavy, proste taky celkovo mokry pocit
a meranie bazal. teploty ale to treba viac merani, aby si z toho vedela nieco vidiet

petamich
31. okt 2022

no to ja netusim kedy mozes ocakavat ovulaciu 🙂 a na aplikaciu by som sa vobec nespoliehala, ona pocita s priemernym cyklom, kde ovulujest v strede - no a teda vela z nas to tak nema - takze to co ti vypocita +-5 dni sa snazte, ak sa vam da, plus tie veci popisane vyssie, ak teda nechces sledovat testami alebo merat teplotu, co napr. ja som nikdy nerobila

dominika1922
autor
31. okt 2022

@zuzuliennka1 minulý cyklus som to vedela podľa hlienu tak skúsim takto znovu

dominika1922
autor
31. okt 2022

@petamich jasne toto viem ale to ma zaujímalo že teda keď menzes meskal 7 dni tak ci aj sa ovulácia posunula cca o toľko. Mne to minule tak nejak v strede vyšlo. O dva dni neskôr než podla apky. Vedela som to podla hlienu

izabella16
7. nov 2022

Ahojte , mne mešká ms 4 dni
3 dni ma boli v podbrušku ako na ms ale skôr citim tie vaječniky a kríže , mam biely vytok je skôr vodnatejši
A prsia ma tiež pobolievaju
Môže to byt ovulacia ?