7 dní mi mešká menzes a doktor nič nevidel
Ahojte viem že je tu tých ten neúrekom ,ale nejak mi to nejde do hlavy. Už 7 dní mi mešká menštruácia,na 4 deň chýbajúcej menštruácie som si robila tehotenský test ,dokonca aj ten digitálny clearblue kde mi vyšlo 2-3 , samozrejme hneď v tej deň som išla do gynekológa kde mi lekár robil sono a na sone nič nevidel a hCG z krvi bolo negatívne. Dnes je 7 deň keď mi menštruácia neprišla ale čiarka na tehotenskom teste je stále aj keď nie veľmi silná . Máte niekto podobnú skúsenosť?

Mne to na 7 deň meškania príde veľmi slabá čiarka 🫤
Ale ak ti menštruácia nepríde a bude meškať 10 dní a viac tak určite chod zase ku gyn.
@zdenka1993 do gynekologa😫, to sa neda citat🤕
More to čo za slovenčinu, do gynekológa? Ty si sa zavítala do toho lekára? Bola si v jeho tele? Keď tak bud ku gynekológovi alebo u gynekológa 🙈 test máš veľmi slabý nechápem na čo si išla k dr Keď na začiatku tehu i tak nič nevidno. Buď si mala posunutú ovu alebo myom cystu ale to by aj gyn bol videl
@anonym_abc4d8 😆 hej presne. Ale aké nervy si na to dostala more 😆😆😆😆 to poznám 👍👍👍👍
@anonym_abc4d8 😆 hej presne. Ale aké nervy si na to dostala more 😆😆😆😆 to poznám 👍👍👍👍
@arianna25 no veď ale nie? 🤣🤣 toto by ani maďar nepovedal 🙈😁
More to čo za slovenčinu, do gynekológa? Ty si sa zavítala do toho lekára? Bola si v jeho tele? Keď tak bud ku gynekológovi alebo u gynekológa 🙈 test máš veľmi slabý nechápem na čo si išla k dr Keď na začiatku tehu i tak nič nevidno. Buď si mala posunutú ovu alebo myom cystu ale to by aj gyn bol videl
@anonym_abc4d8 pri 2 dnovom meskani som mala v maternici 3mm dutinku. Takže vidieť by videl ak by tam niečo bolo .
Co sa tyka do doktora tak sa to niekde na východe ci kde používa..ako napr idem do nočnej...trhá to aj mne oči...ale tak niekde bezne
Autor ..mohla sa ti ovulacia posunúť. Ešte testuj ,ak bude ciarka silniet volaj o tyzden dr ..
@zdenka1993 dajte prosim vediet, ako ste dopadli, prip si spravte dalsi test z ranneho mocu... rieim to iste..
pri prvom som to mala tiez tak, slabo pozit test, doktor este nic nevidel. Bola som tam skoro u neho. ale bola som tehotna nakoniec.
@zdenka1993 prekonala si biochemické tehotenstvo