8 DPO - asi som tehotná
Ahojte dievčatá, dnes som zistila ,že som asi tehotná, absolútne sme to neplánovali, syn má len necelý rok. Len sa s manželom dohadujeme,kedy k tomu asi došlo,veľa tých príležitosti nebolo. Určite som mala ovuláciu v sobotu na veľkú noc,ale styk pred ňou cca týždeň a po nej až v utorok 🤷 Na 8-9 DPO mi tá čiarka príde už celkom pekná na to ,že som test robila teraz večer.

Na mamateste mal aj môj muž takúto peknú čiarku...
@antonka to nie je dobre ak muzovi vyjde pozitivny tehotensky test. Hcg totiz moze ukazovat na skrytu rakovinu. Radsej by mal ist tvoj muz za dr na vysetrenie.
@selena_luna tiež som toto chcela napísať..pocula som to v TV 🤨
@selena_luna môj muž je ok, aj náš ranný čaj mal vysokú hladinu hcg :D s týmito testami sme to to užili... Atoboli rôznej šarže, kupované v rôznom čase a furt falošne pozitívne od 7 dpo 🤦
@veronika4495 Robila som test ,lebo som mala mať v utorok ms. MS a ovu mám odsledovanú od syna, snažili sme sa oň 4 roky ,tak sme si prešli kadečím.pozitívny je,ale u malého som taký nemala tak skoro. Skúšala som ešte jeden ten mal čiarky silnejšie.
@nina004 8dpo urcite nie. Musi to byt viacej. A gratulujem🥰🥰🥰
@tosomja ja mam tiez tak deticky. 11rocna,10rocny a teraz rocne a momentalne som v 33tyzdni,tesim sa ako sa spolu neskor zahraju🥰
@leuska1991 aj ja mám 11r a ona vôbec žiaden záujem o mladších. Zato malé ako dvojičky 🥰

@nina004 aj ja som mala na 9dpo silné koľajnice 😃