icon

8 DPO - asi som tehotná

nina004
28. apr 2022

Ahojte dievčatá, dnes som zistila ,že som asi tehotná, absolútne sme to neplánovali, syn má len necelý rok. Len sa s manželom dohadujeme,kedy k tomu asi došlo,veľa tých príležitosti nebolo. Určite som mala ovuláciu v sobotu na veľkú noc,ale styk pred ňou cca týždeň a po nej až v utorok 🤷 Na 8-9 DPO mi tá čiarka príde už celkom pekná na to ,že som test robila teraz večer.

8 DPO - asi som tehotná
tosomja
28. apr 2022

@nina004 aj ja som mala na 9dpo silné koľajnice 😃

antonka
28. apr 2022

Na mamateste mal aj môj muž takúto peknú čiarku...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
selena_luna
28. apr 2022

@antonka to nie je dobre ak muzovi vyjde pozitivny tehotensky test. Hcg totiz moze ukazovat na skrytu rakovinu. Radsej by mal ist tvoj muz za dr na vysetrenie.

guga79
28. apr 2022

@selena_luna tiež som toto chcela napísať..pocula som to v TV 🤨

antonka
28. apr 2022

@selena_luna môj muž je ok, aj náš ranný čaj mal vysokú hladinu hcg :D s týmito testami sme to to užili... Atoboli rôznej šarže, kupované v rôznom čase a furt falošne pozitívne od 7 dpo 🤦

sella38
Autor odpoveď zmazal
nina004
autor
28. apr 2022

@veronika4495 Robila som test ,lebo som mala mať v utorok ms. MS a ovu mám odsledovanú od syna, snažili sme sa oň 4 roky ,tak sme si prešli kadečím.pozitívny je,ale u malého som taký nemala tak skoro. Skúšala som ešte jeden ten mal čiarky silnejšie.

atikab
28. apr 2022

@nina004 Ak si ovulaciu mala vo velkonocnu sobotu, tak v den (dnesneho) testovania si 12dpo, ci?

nina004
autor
28. apr 2022

@atikab Áno, ale rátam od styku

barus26
28. apr 2022

@nina004 musela si mat ovulaciu inokedy. Prečo si si istá,že bola v tu sobotu? Týždeň pred je dlho, spermie nevydržia a 3 dni po už tam vajíčko nie je. Takze jednoznačne ovulacia musela byt skôr

gionella
28. apr 2022

@nina004 to už je jedno kedy bola ovulacia vysledok je asi jasný. Kúp si zajtra ten test co ukazuje aj týždeň a budes mat v tom jasnejšie. A neboj aj taký vekový rozdiel má svoje výhody.

tosomja
28. apr 2022

@nina004 ja mám deti s rozdielom rok s dva mesiace a najlepšie čo som mohla urobiť, je mať tak za sebou deti. 😊

leuska1991
29. apr 2022

@nina004 8dpo urcite nie. Musi to byt viacej. A gratulujem🥰🥰🥰

leuska1991
29. apr 2022

@tosomja ja mam tiez tak deticky. 11rocna,10rocny a teraz rocne a momentalne som v 33tyzdni,tesim sa ako sa spolu neskor zahraju🥰

tosomja
29. apr 2022

@leuska1991 aj ja mám 11r a ona vôbec žiaden záujem o mladších. Zato malé ako dvojičky 🥰

majki_ki
29. apr 2022

@nina004 za mňa je mamatest jeden z najspoľahlivejšich testov v pomere s cenou.. má veľa farbiva, ešte sa nemýlil, bud som tehotná bola alebo nie.. tehotná určite si, zvládnete, neboj