8 rokov sa snažíme o dieťa. Som tehotná?

trinity246
23. jan 2021

Ahojte potrebujem poradiť s manželom sa snažíme o bábätko už dlhých 8rokov v roku 2018 som zostala tehotná to bol pre nás malý zázrak žiadne príznaky tehotenstva len že neprišiel menzes.....ako sa blížil tretí mesiac som potratila....ako sa dala psychika do poriadku začali sme sa snažiť zas to nebolo tak ľahké od prvého tehotenstva zas prešli 2roky... Pred týždňom som mala výtok hnedej farby taký lepiaci viac menej potom nič dnes keď som bola v práci som zaregistrovala na wc ružovkasty výtok boli má už vyše 3dni v podbrušku také napätie v ňom , mám také ťahave sliny v ústach, cítim únavu ale skôr únavu asi s práce chodím na 3 zmeny...mám 5dni pred ms test sa nejak bojím spraviť lebo vždy to bolo sklamanie tak asi chápete prečo po toľkých rokoch už ich bolo dosť... Aké ste mali vy príznaky? Ďakujem za radu 🙏♥️

lubiss
23. jan 2021

priznaky take ako ty 🙂 ked bolo spinenie bola som tehotna...mne to tiez raz nevyslo uvidime ako teraz som uzlik nervov ten strach tam je a asi aj bude

mikasz
23. jan 2021

@trinity246 nam sa nedarilo 4roky, vyslo to az po ivf a ked som si nasla na teste // bola som neskutocne stastna, ale zaroven nechapala, ja som teda nemala vobec ziadne priznaky. Az neskor ma zacalo pobolievat brusko, ako sa roztahovala maternica.
Vydrz este par dni kym otestujes, drzim palce

trinity246
autor
23. jan 2021

@mikasz dakujeeem pri prvom tehotenstve čo nevyšlo som nemala ani ja žiadne preto neviem aké bývajú 🤔🙏🙏🙏

elizabet173
24. jan 2021

@trinity246 ta unava to moze nsznacovat, ja by som vtedy bola zaspala pocas chodze. Drzim palce

trinity246
autor
24. jan 2021

@elizabet173 ďakujem ale ráno keď som vstala dostala som menzes prevcastne...takže tento mesiac už druhý krát 😱 možno nabudúce.

sarahh09
24. jan 2021

@trinity246 ja som menzes dostala aj pocas prveho mesiaca v tehotenstve.A tiez o cca 7 dni skôr. A potom na další nic a zistila som ,ze som tehotna. Drzim palce.

trinity246
autor
24. jan 2021

@sarahh09 dakujeeem ♥️

elizabet173
24. jan 2021

@trinity246 to mi je luto, ale ja som tiez mala menzes prve tri mesiace, len mi zacalo byvat zle, tak som vedela, co je vo veci.

trinity246
autor
24. jan 2021

@elizabet173 bodaj by to bol aj môj prípad ale určite není ....nevadí raz sa to hádam podarí 🙏

elizabet173
24. jan 2021

@trinity246 drzim palce

atheena
17. dec 2021

@trinity246 Viem ake to je, pretoze zazivam to iste. Snazime sa 8 rokov! Sme zdravi, sportovo zalozeni, zdravo jeme. Skusali sme vsetko...bylinky, prirodne veci, tabletky, medicinu, 6x neuspesne IVF. Az ked som zacala uzivat Aloe Vera od LR som po 7 rokoch prvykrat otehotnela. Bol to sok!!! Dovtedy ani raz naznak...a zrazu dvojicky. Zistila som to v 8 tyzdni. Radost vydrzala 2 tyzdne, doktor mi oznamil ze srdiecka nebiju. Zvolila som samovolny sponntany potrat bez kyretaze. Potratila som kompletne o 4 tyzdne v decembri 2020. Potom dlho nic, ale uz som vedela, ze to ide! Opat som otehotnela v oktobri 2021, ale v 8 tyzdni uz nebilo srdiecko. Opat som zvolila samovolny potrat ale po 4 tyzdnoch som stale nebola vycistena. Nasledovala kyretaz. Je tomu 3 tyzdne. Co nam zostava? Len skusat. Ja som psychicky v pohode, lebo nemienim stracat zivot trapenim. Za tie roky som to pochopila. Bud to vyjde alebo nie. Svet sa nezruti...ale zivot pokracuje dalej a je len na nas, aku kvalitu bude mat. Robime si radost, chodime do prirody, restauracii, rozpravame sa, smejeme, a hlavne drzime spolu za kazdych okolnosti a hlavne v najtazsich chvilach. Pretoze vztah je to najdolezitejsie a dieta je len dar, ktory moze ale nemusi prist. Toto si ludia absolutne neuvedomuju.
Preto drzim vam palce, tak ako nam, nech to predsalen vyjde. Ti, co toto nezazili, nikdy nepochopia. Hlavne taki, co trafili dieta na prvy sup. Snazte sa, neprestavajte a uzivajte zivot. Pretoze je len jeden 🙏

trinity246
autor
20. dec 2021

@atheena dakujeeem za správu konečne som našla človeka ktorý chápe čo prežívam... ♥️

atheena
10. máj 2022

@trinity246 Ahoj...už prešlo pár mesiacov. Ako si na tom? Je nejaká zmena?
Na mňa akurát dnes doľahol smútok, lebo som opäť dostala menzes. Niekedy to je dosť ťažké. Ubehlo 5 mesiacov od potratu a nič. Pritom väčšina doktorov tvrdí, že cca prvé tri mesiace sú najvhodnejšie lebo je dobre vnútri "pohnojené". To je tak keď škatuľkujú ľudí, ale každá sme iná. Práve rozmýšľam, ako na to psychicky lebo fyzicky sa už viac spraviť nedá. Ale kto to nezažil, naozaj nevie pochopiť, že nemyslieť sa na to nedá. Resp. na konci cyklu, keď sa blíži termín menzesu je rozhodne každá snažilka minimálne podvedome nervózna - buď / alebo.
Inak mne dosť pomohol Hirax Baričák - Šlabikár šťastia. Mám všetkých 5 kníh. Tieto motivačné knihy o živote a pohľade naň majú niečo do seba. Dokážu veľa, hlavne keď si človek uvedomí, že celý život máme vlastne vo vlastných rukách a len my rozhodujeme, či budeme celý deň plakať alebo s tým niečo spravíme a začneme bojovať s úsmevom na tvári.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre