8DPO a 9DPO - čo myslíte, môžeme sa tešiť?
Od 3dpo mam mierne krce v podbrusku, od vcera staly tlak, citlive prsia, som unavena. Co myslite? 🤷🏻♀️
@luciaangela su pozitivne, uz len pockat ako sa to bude vyvijat. HCG stupa obden, takze skus zopakovat, mne pride ciarka na tom fialovom na 8.den silnejsia ako na 9.
Ovitrelle alebo pregnyl si nemala?
@mikasz Nemala. Moze byt, aj mne sa zda slabsia, bude to asi tym, ze na 8dpo som testovala hned rano po zobudeni a dnes poobede. Aspon dufam, ze to bude tak. 🙂
@luciaangela tak potom ano 😉 ked chces porovnavat, tak testovat rano, ideal rovnaka znacka, tie fialove su tusim mamatest, tie maju viac farbiva.
Drzim palce
wau tak skoro a taka silna ciarka? gratulujem! a isto si nemala ovulaciu skorej??
@mikasz Dakujeme ❤️
@snazilka_bio_mamka Je mozne, ze ano. Nesledovala som bazalnu teplotu, ani nerobila testy, orientovali sme sa len podla appky na mobile. Asi 4 dni pred tym som mala ostru bolest v lavom vajecniku, ale zasa v den, ktory ukazovala aplikacia som mala silnu migrenu (co mavam kazdy mesiac v den ovulacie) 🤷🏻♀️
@luciaangela pekne vidno čiarku ja mam 4 dní do ms a test robení teraz je tam dusík tak len sa už modliť nech silnie v októbri som mala spontalny potrat v 6t ...bojím sa aj tešiť dufam že to potiahneme až do konca 🙏💗
@mmka0070 ja ho vidííím ♥ držím palce ♥
@banderaska29 ďakujem veľmi pekne💗🥰
@mmka0070 Aj ja vidim! Drzim velmi palce 💪🏻😊
@luciaangela ďakujeem aj tebe držím palčeky💗 máš aj ty také bolesti bruška? Mna pobolieva dneska skoro celý deň a prsia mam naliaté už asi týždeň😁
@mmka0070 Mam! Od vcera mam pocit akoby som mala nonstop plny mocovy mechur - taky tlak v podbrusku. Predtym som mala mierne krce a prsia mam tiez citlive - 2-3 dni, ale to mavam kazdy mesiac. Ja som taka zvedava, ako to dopadne 😊 Daj vediet, ked budes vediet viac
@luciaangela jasné dám 🥰
@mmka0070
@luciaangela drzim palce 🍀🍀
@luciaangela gratulujem☺️
@luciaangela presne taký istý som mala test aj ja 8-9DPO a už som v skoro v 6tt a mám potvrdené tehu aj doktorom, takze áno určite si tehotná gratulujem ♥️

Za tou prvou fotkou, ktorú si tu pridala, je návod. Odpoveď je v teste. Gratulujem.