A predsa v tom?
Ahojte baby,
potrebujem poradit... Neberiem HAK, pouzivame kondom /pharmatex pri sexe..ako kedy.. Pred 2-3tyzdnami som vsak dala iba mensie mnozstvo pharmatexu (viac som nemala),ale partner sa neurobil do mna. Posledne obdobie som mala trocha stresove(skusky) a bola som na gynde pred Vianocami a povedali mi, ze mam cystu na prsniku a brala som 100ks Wobenzymu...popravde aj to ma dost vylakalo. Ale vzdy som mavala cyklus 28-30 dni. Poslednu menstruaciu som dostala 24.12. , robila som si posledne dni kazdy den tehot.test..dokopy ich bolo 5 a negativne..Priblizne od vtedy co som mala dostat menzes (cca 25.1.) som mala taky zvlastny vytok husty, ale nezapachal. Pred troma dnami ma zacali normalne ako pri PMS prsia boliet a dnes prisla menstruacia,ale nejaka zvlastna oproti tym co mavam slabsia aj menej bolestivejsia..Zajtra idem na gyndu kvoli tej cyste na prsniku,tak lekarka ma asi nebude moct ale vysetrit dolu. Nemate niektora z Vas podobnu skusenost? Myslite,ze by som mohla byt tehotna? Kvoli tomu pharmatexu alebo co.. A este sa chcem spytat, ze ake ste mali skusenosti s Wobenzymom? Ja som ho mala "predpisany" aj kvoli opakujucim sa mykozam... Dakujem za kazdu odpoved, radu..
No testy spolahlivé nie su :D ja som mala negatívne tri testy a 1,5 ročný drobec mi práve spí 😵

prečo by ťa nemohla vyšetriť aj dole? A wobenzym sa odporúča hlavne na urýchlenie liečby po operáciách napr., proti opuchom, ale určite aj na iné a veľmi pomáha.