icon

Aká je bolesť v podbrušku či vaječníkoch konkrétne?

martinatavodova
30. okt 2012

Hneď na začiatku tehu, ako presne to cítite lebo všade je to len všeobecne, ale ja by som tie pocity chcela vedieť podrobne🙂ďakujeem

zmrzlinkams
30. okt 2012

mna na začiatku tenu asi ked som bola 2tt tehotna (to som nevedela že som tehotna tak som to k tomu neprikladala, ale ked mi dr. povedala že som tehu tak som už vedela že to bolo z toho) tak mna napr. vaječniky boleli prišerne, mala som pocit že mi ich niekto rve kliešťami von a tak som trpela asi 4 dni, - vtedy som mala nejake problemy a myslela som si že sa mrcha rozbieha ale stale nič a mala som až krče, a nakoniec vraj to mohlo byť uhniezdovanie mi povedala dr. kedže mi zistila že som tehotna ... 🙂 prijemne to veru nebolo a bolo to horšie ako bolesť pri silnej mrche ...

zuzi0911
30. okt 2012

@martinatavodova ahoj tak mna to bolelo ako keby som mala alebo bu mu mala prist menstrucia. kedze ma stale takto brucho bolelo myslela som si ze pridu ale neprisli. 🙂 bolelo ma to do 12 tyzdna.

martinatavodova
autor
30. okt 2012

@zmrzlinkams
@zuzi0911
som dnes 25DC uz asi tyzden mam stale take bolenie..nechcem si nic nahovarat lebo som vela citala ze sa to tazko da rozoznat od bolenia pms..no som zvedava...ale mna aj vcera vecer pred zaspanim tak divne bolelo to podbrusko akoby take palenei alebo co ani to neviem popisat ..cez den len tak jemne pocitujem..nu iba vydrzat do vikendu co bude 🙂 uz by sa mohlo aj na nas usmiat stasticko 🙂

zmrzlinkams
30. okt 2012

@martinatavodova takl silno držim palčeky aby to vyšlo 🙂 tak sa potom dojdi pochvaliť 🙂

zuzi0911
30. okt 2012

@martinatavodova drzim palce aby vam to vyslo 🙂 ja som zistila tehotenstvo az v 8 tyzdni kedze ma stale bolelo brucho a ja dom cakala na menzes. Potom daj vediet 🙂

martinatavodova
autor
30. okt 2012

@zmrzlinkams
@zuzi0911
dakujem vam krasne 🙂 uz je to skoro dva roky co chceme babo tak dufam 🙂 medzidtym sme obaja prechadzali zmenami zamestnania a pod.ale snad uz najblizsie obdobie sa podari verim tomu 🙂