icon

Aká je pravdepodobnosť, že som tehotná?

adulkamit
10. jan 2013

Posledná mrcha 20.11.2012, aktuálna bazálna teplota 37,6; bolesť prsníkov, časté močenie, zvýšená únava, nafúknuté bruško 😖

Strana
z2
siska07
12. jan 2013

@zuzkat1 3 tehu testy ti ukazali pozitivny vysledok, na sone nic nebolo, a ms prisla nakoniec na 50ty den? ako to je, ved si mala 3 testy pozitivne..

zuzkat1
12. jan 2013

@siska07 ani testy nie su neomylne.vrb aj pocas ovulky mozu byt pozitivne.aj ked mas cystu mozu byt pozitivne.

zuzkat1
12. jan 2013

Inak co vsetci nadavate na toho dr? Uplne beznu otazku polozil.to sa kazdy dr pyta

adulkamit
autor
12. jan 2013

Určite som mala 20.11.´12. Viem, že by to mal už byť 8t. S tým, že napriek tomu sa dve // ukázali. Možno som spočiatku mala len poruchu nejakú a neskôr došlo k oplodneniu. Neviem. Zajtra si urobím ešte jeden test, v utorok pôjdem na ultrazvuk a uvidím. Čo sa týka doktora, mala som veľmi vážne zdravotné problémy, tri operácie vaječníkov, torkvované cysty... a práve ten pán doktor mi veľmi pomohol. Verila som mu zvlášť kvôli tomu, že to bol bývalý primár. A čo sa karty týka, určite si ju preložím, len čo si nájdem nejakého ľudského a dobrého lekára 🙂

adulkamit
autor
12. jan 2013

... opýta. Ale nie takým hnusným spôsobom. Zvlášť keď vie, že som mala problémy a bábätko som mať nemohla...

zuzkat1
12. jan 2013

@adulkamit ton hlasu som nepocula to je pravda

adulkamit
autor
12. jan 2013

🙂 to je v poriadku, pravdupovediac som ho nikdy takého nevidela. Tón hlasu bol fakt, ale faaakt hnusný. Za iných okolností by som možno aj nejakým spôsobom reagovala, no neostávalo mi nič iné, ako ostať v nemom úžase...

piridoxin
12. jan 2013

@adulkamit pozerám, že si okres Prešov. ja mám nejakú podobnú skúsenosť s reakciou lekára, ku komu chodíš ty, ak to môžeš povedať? Ja k Ligusovi.

zuzkat1
12. jan 2013

@adulkamit ja dr celkovo beriem z rezervou. Ale toto je prejav ludskosti. Nie voci tebe samozrejme. Mne sa uz tiez stalo ze extremne zly den som si vybila v robote. Ak je inokedy fajn tak by som to nebrala tragicky. Drzim palce aby si bola tehu.

adulkamit
autor
12. jan 2013

Samozrejme, napíšem ti. S tým, že mi prosím ak môžeš, daj na seba mail. Nechcela by som verejne...

janaplt
12. jan 2013

Ahojte som tu nova a chcem sa spytat, ci je mozne otehotniet hned prvy mesiac po vysadeni antikoncepcie. V novembri 2012 som ju este normalne mala, no v decembri uz nie. Menzes som mala okolo 14 decembra. Ani sme nemysleli, ze by sa nam to podarilo alebo nieco take. Zili sme normalne, ako by som mala antikoncepciu, cize vobec sme si to neuvedomovali. Sexikovali sme cele sviatky, cize od vianoc, az do 4.januara emoticon niekedy aj dva krat denne. MS by uz mala byt kazdu chvilu. Som vsak strasne unavena, sem-tam ma pobolieva podbrusko, niekedy sa necitim zrovna najlepsie. Nalady sa mi striedaju jedna radost-no neviem ci to nie je aj zo stresov.. Kedy by som si mala spravit test, co myslite babulky? A je tu teda sanca, otehotniet ihned po vysadeni antikoncepcie? Dakujem vam

A este som zabudla mam pocit akoby som mala zvysenu teplotu, trosku zapchaty nos a straaasne ma bolia krize, neviem z coho to moze byt. emoticon a mam aj vytok par dni

zuzkat1
12. jan 2013

@janaplt samozrejme ze mozes otehotniet hned po vysadeni

nikaniko
12. jan 2013

@zuzkat1 no poviem ti že zaciinam velmi kaslat a hrozne ma bolí v krku ani prehutat nemožem. teraz som si dala pohár vina a dosla som dom a skoro som to vyvrátila ale nakoniec nic neslo to von. asi budem prechladnutá a to riadne.test nechcem robit je to prílyž skoro si myslím.uvidím ale tak chcela bych velmi mimco. velmi by ma to potešilo no radsej nedufám a uvidím či sa dostaví mrcha 27januara a potom budem riesit dalej.dakujem za pomoc si milá

zuzkat1
12. jan 2013

@nikaniko tak zelam skore uzdravenie a coskoro aj dve //

nikaniko
12. jan 2013

@zuzkat1 dakujem a dufáám že budu dve čiarocky. vydržím este pár dní a ak budu pretrvávat príznaky robím test. uvidím či sa výtok stratí alebo nie. ale milovala som víno a teraz mi je zle z jedneho pohárka. asi to vyvrátím ma napína ztoho ak si nato len spomeniem

janaplt
12. jan 2013

@zuzkat1 Dakujem za odpoved

zuzkat1
12. jan 2013

@nikaniko ak si tehu tak aj tak nemozes vino 😉

mona321
12. jan 2013

Ahojte som tu nová a viem že sa asi opakujem ale PM som mala 24.12. Nechraneny sex sme mali 9.1.čo mi vychádza podľa kalkulaciek 1deň po plodnych. Ale je tu niaka šanca na tehotenstvo? Bola som na kyrete 24.10.2012 a bola to moja 2 menstruacia

nikaniko
13. jan 2013

@zuzkat1 moja myslím že to je choroba lebo aj kríže mna bolia aj sa vnoci budím na tu bolest .dneska už mám aj nádku. kasel ustupuje. ale výtok biely neprestává. vobec sa nemený na ovulacný a to mam mat dneska ovulku.kéž by som sa mýlila a cakala miminko

zuzkat1
13. jan 2013

@nikaniko ved uvidis.nemysli na to lebo sa len stresujes a ked to bude aktualne tak urob test. Pockaj na dalsi cyklus a zatial mysli na ine

nikaniko
13. jan 2013

@zuzkat1 dakujem a skusím mysliet na niečo pekné len.

adulkamit
autor
13. jan 2013

Test som si robila v piatok a ukázala sa mi slabá druhá čiarka. Taktiež som si robila test aj dnes a na dva testy mi vyšli negatívne. 😒

dylema
13. jan 2013

ahojte, chcem sa aj ja nieco opytat - riesim tiez dylemu ci mozem byt tehotna...poslednu mrchu som mala 17.12., cyklus mam pravidelny ľá-dnovy, takze mrcha mi vychadza na zajtra - neviem sa dockat vysledku, robila som si predvcerom a vcera dva testy, ale boli negativne. Na 10. den po "plodeni" 🙂 som mala hnede spinenie ale len jeden den, take na vlozke asi 5 cm pasik - strasne by som chcela babo, len neviem, mozem byt tehotna? Ked bolo to spinenie ale testy negativne...uvidim ci pride mrcha...alebo je este skoro na testovanie?

janaplt
13. jan 2013

@dylema ano, mozno bolo na testovanie skoro. Skus o par dni, ked ti bude meskat mrcha 🙂

janaplt
13. jan 2013

@janaplt inak mrchu sme mali rovnako a tiez sa chystam kazdym dnom testovat 😀

janaplt
13. jan 2013

@dylema inak mrchu sme mali rovnako a tiez sa chystam kazdym dnom testovat 😀

mariosmykal
14. jan 2013

Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: http://bit.ly/W3lgjS

Pekný deň

Strana
z2