Aká tmavá má byť druhá čiarka?
robila som si test 31. den cyklu, normalne mi trva 26 dni.
Druha ciarka bola dost slaba, neskor este trochu stmavla, ale na teste sa pise, ze po 5 minutach sa uz vysledok odcitavat nema. Tak neviem ci sa to pocita, alebo nie.

toto je jednoznacne pocita!! opatruje sa, drzime palce.. 😉
Si tehuuuuu 🙂
Ano, gratulujem 🙂
nezalezi na intenzite farby ciarky ale to ci tam je..je tam..gratulujem 🙂
keby si nebola tehu,tak tá čiaročka sa neobjaví,ani slabulinko,a ani po tých piatich minútach.gratulujem teda
kAMOška, si urobila test, a neukazalo nič...bola v práci..vyhodila test do koša vo verejných wc :D nedao jej a za hodinu sa šla pozrieť na test a bolo tam niečo také ako maš ty, dnes má škôlkarku :D gratulujem, a veľa zdravíčka 🙂
Ahoj mne vysiel tehu test zdvoma ciarkami a druha bola malinko ruzovkasta a o dalsi tyzden som robila dalsi a uz bola silnejsia..takze nakoniec sme cakali drobceka, myslim ze mozem tiez gratulovat🙂
gratulujem k tehuuuuuuuuuuuu 🙂
ja som mala čiaročku slabšiu, takého ducha a bola som tehu a tebe tu vidno obe čiarky krásne tak gratulujeeemm 😀
Ahojte dievčatá aj ja som si dnes robila test,len mi vyšiel velmi blbo cely do ružová a neviem z neho vijst. :-/ uz týžden pociťujem veľkú bolest prsníkov,býva mi zle od žalúdka ale nevraciam,chodím často na wcko ale pijem vela tekutín.Sice mam jedno dieta a ked ma začali bolieť prsia hneď som pomyslela na tehotenstvo ale neviem.Mam este 10 dni do ms.Dakujem za reakcie
aj slaba znamena tehu, si tehotna 😉
jednoznačne si tehu 🙂 blahoželám.
tolko,kolko tam je farbiva a tvojho HCG
blahoželám 🙂 určite si tehotná" ja som čiarku nemala - ale tehotná som bola: test som si robila príliš skoro, lebo ma chytili tehotenské nevoľnosti a podobné sprievodné javy, ale keď už som ms nedostala, tak čiarka už bola rovnako silná ako tá kontrolná 🙂
@spln skus si spravit o 2 dni a uvidis 😉 (ja som mala presne takuto istu) gratulujem drzkajte sa 😎
si tehotna 😀 Gratulujeeeeeeem.. nam sa stale nedari takze tes sa 😀

pocita 🙂 vyzera to na tehu 🙂 ja som mala aj slabsie a kazdy den rastli na intenzite...