Aké boli vaše prvé príznaky tehotenstva?
Baby aké ste mali úplne prvé príznaky tehotenstva ?
Žalúdočné prehánky.
menstruacia len ako ruzove spinenie, bolest prs a bolesti ako pri menzese, a v 2 mesiaci uz dost velka unava a napinalo ma cerstve pecivo a chleba, ich vona, plus prestala som pit kavu a kazde rano som od 5 tt zacala grcat
zistila som az 4,5tt ze som tehotna.
Ako prvy priznak meškanie MS a bolave prsniki hlavne bradavky pri dotyku,pichanie pod bruškom a teraz od 6tt dost velka unava začala
Mna teda neskutocne naduvalo 🙂 este pred vynechanim menstruacie
Bolesť pŕs. V živote ms neboleli a vedela som, že som tehotná ešte skôr ako som si urobila test.
@petamich presne aj mňa nadúva :D a prdia necítim vôbec čo mi príde zvláštne 😅
@petamich *prsia😁
Mne sa neskutočne grgalo, niečo som zjedla alebo vypila a do minúty sa mi začalo tým grgať, fuj. 😃 A vkuse som bola hladná. To bolo ešte pred vynechaním menštruácie. Keď sa to začalo diať pri druhom tehotenstve, hneď som vedela koľká bije. 😂
Nemala som chut na pivo a nevonala mi kava 🙈.
Odpadla som, nizky tlak
Poslesne tehotenstvo mi uz ani test netrebalo a vedela som
3x som bola tehotná, vždy len meškala menštruácia ,iné príznaky som nemala
strasne sa mi chcelo spat. Ja co rano som vrtula som nevedela vstat z postele
Čakám tretie dieťa, vždy to bol na začiatku tehotenstva klasický PMS, bolesť pŕs a podbruška, len teda menzes nikde 🙂
Úplne klasické pms. Nerozoznala som nijaký rozdiel, až na tú chýbajúcu menštruáciu. Precitlivelosť, vlčí hlad, grambľavosť, tlak v podbrušku...pri druhom a treťom som dokonca mala aj špinenie, čo ma len utvrdilo v tom že 100% začínam menštruovať.
Čisto tehotenské príznaky ako nevoľnosť, citlivosť pŕs, únava, migrény...to všetko prišlo až neskôr, keď som už vedela že som tehotná.
Hej mna prsia tiez nic, len ma teda neskutocne naduvalo, tak uz som hned vedela (pred tym sice 2x to nedopadlo dobre ale priznaky boli rovnake), potom som mala pocit, ze klasicka PMS nafuknuta, prsia naliate ale neboleli - no a menstruacia uz neprisla
Pri obidvoch tehotenstvach : 5 dni do prichodu ms som v noci casto cikala, stale v rovnakom case...Takze hned nato som vedela ze som tehotna, potom mi to testy iba potvrdili
Zmeny chute a vône, zle travenie ,zimnica kazdy večer, silna bolest podbruska ,brutálna zápcha, ktora prešla až po porode..toto všetko už od 5dpo ...
Meskajuca ms a troska inac citlive bolestive prsia. Ostatne priznaky prisli az o 2-3 tyzdne neskor.
Klasické pms príznaky (bolesť pŕs, náladovosť, bolesť krížov) dokonca som deň pred očakávanou ms mala špinenie a myslela som že je to už rozbiehajúca sa menštruácia... Takže som partnerovi oznámila že "tento mesiac to na 100% nevyšlo, prišli krámy." A o 2 dni som ho budila ráno o 6tej že mám pozitívny test 🙈😁
vynechaná MS a "plechová huba"...inak nič. Keby mi nerástlo brucho a kozy, tak ani neviem, že som tehotná. 3x ten istý scenár😉
vynechaná menštruácia, únava a choroba
Caste nutkanie na cikanie. Oba razy.
Nenormálna únava, spala som všade a stále 😆 bolesť pŕs,ale taká intenzívna, najmä bradavky, úplne iná bolesť ako bežne pri ovulacii.
A vynechaná MS
Pri oboch tehotenstvách mi odrazu z ničoho nič prestalo chutiť jedno konkrétne jedlo, ktoré som dovtedy jedla pomaly každý deň, to mi prišlo divné. 😀 potom sa k tomu pridali nevoľnosti. A pri druhej som nemala vôbec žiadne pms. Vždy ma pred ms bolievali strašne prsia a keď som otehotnela odrazu mi nič nebolo, akoby som ani nemala dostať menštruáciu a teda bola som tehotná. 😊
Silná únava a nechutenstvo
Neskutočná chuť na zmrzlinu....v živote som takú chuť nemala na niečo. 🙂 príznak ešte pred očakávajúcou MS.

Vynechana menstruacia.