Aké boli vaše prvé príznaky tehotenstva? Mali ste bolesť v podbrušku?
Dievcata mozem sa spytat. Ake ste mali prve priznaky tehu? A od kedy? (Myslim bolest v podbrusku hlavne .... atd) dakujem
Žiadne bolesti v podbrušku, u vsetchych deti veľké bolesti prsníkov, pri prvom neskutočná únava, o siedmej večer som už spala.
Pri oboch som uz od 7tt vedela ze som tehotna, grcala som ako taka krava 😅 zhruba 5-6x denne, neskor sa to vystupnovalo az 20-25x a trvali mi nevolnosti az do porodu, pri druhom porode som z nevolnosti grcala aj na porodnej sale
Ja som pri prvom ani nevedela ze som tehotna. A je mozne ze mozno som par dni. Mam bolesti v podbrusku ako pri menzese a sem tam vytok priesvitny alebo taky jemne biely.
@beatrice18 no po pravde max prvý tyzden bolesť podbruška 🙂 a odvtedy ani neviem že som tehu 😁
@diaalex prvy tyzden od styku? Ci?
Mna bolelo brucho ako pred ms,ale ovela viacej prsia sa,mi naliali a dost boleli,tocila sa mi hlava a bolo mi na vracanie
@beatrice18 prvý tyzden meškania 🙂 v sobotu som mala bolesti ako keby mala prist ms, este aj v noci som sa na to zobudila a v nedeľu už pozitívny test 🙂 od nedele do nedele bolesť podbrušku a potom už nič 🙂
Tiež som mala bolesti v podbrušku ako keby som mala dostať menštruácii a ta napokon neprišla. Potom o takú týždeň cca už sa pridali nevoľnosti, nechutenstvo, boleli ma prsia, čo mňa nikdy nebolelo.
Aj ja som mala bolesti ako pri MS, mala som velmi naliate prsia, ale myslela som si, ze ide menzes.. Ale uz 8 mesiacov neprisiel hahah 😁 inak nic, unavena som nebola vobec a vracala som asi v 8 tt aj to len parkrat.. Odvtedy mi rastie brucho, prsniky stale bolia, inak som stale taka ista, ani ziadne vykyvy nalad, nic
nevedela som to az pokym mi nemeskala menstruacia, ziadne priznaky isla som k doktorovi az v 12 tyzdni, cize treti mesiac, ako som odisla z prvej navstevy od toho dna som kazde rano zvracala ;D
Moje priznaky boli taktiez, ze ma boleli prsia, meskal menzes, ziadne bolesti brucha 🙂 vracanie cca od 9.tt 🙂
U mňa bolesti podbruška ako pri menzese ,bolestivé vaječníky ,prsia ,a spánok tak jak pri prvom aj pri druhej spánok vkuse sa mi chcelo sa spat,,neskôr to prešlo.. S vracaním som problémy nemala vôbec..
ranna kava a ciga mi jedno rano uplne prestali chutit bolo mi az na vracanie z toho a od 6 tt len vracanie az do 13tt
@pininka1 presne takto aj ja a pri prvom ešte nechuť na sladké až averzia, asi preto som pribrala len 5,5kg za celé tehu
@eriksonka1234 presne ani mne sladké nechutilo, celkovo mi nič nechutilo. Ale prvý syn bol veľký, mala som kopec vody a pribrala som 18 kg. Domov som však išla už len s 6kg. Pri ostatných dvoch už to bolo minimálne, hlavne pri poslednej, čo už doktor má mňa krivo pozeral že mám mínus 2kg
V čase keď mala prísť menštruácia, som pri oboch mala menštruačné bolesti, že som si myslela že už už sa spustí ale už neprišla 🙃 potom neskôr nevoľnosti.
Ja som myslela, že mám chrípku. Mala som kašel, sopel, teplotu a bola som strašne unavená. Partner sa ma po týždni spýtal, či nemôžem byť tehotná, tak som si spravila test (ešte deň pred meškaním) a boli dve slabé čiarky. "Chrípkové" príznaky odišli a postupne začli tehotenské (pichanie v podbrušku, naliate prsia, únava, zvýšená teplota 37,2 a veľký smäd v noci).
Ahojte babenky,chcem sa vás opýtať môžem bit tehotná mešká mi už týždeň ms pýcha má podbrusku dakety bolia aj prsniki a som strašne hladná furt robila som si test bol negatyvni skúšala som ráno ale bol pokazený môžem bit tehu
@beatrice18 ja iba chýbajúcu menštruáciu. Žiadna bolesť v podbrušku, žiadne citlivé prsia, ani citlivosť na zápachy. Až potom nevoľnosť, ale tá trvala až do 6. mesiaca.
@kate_cs ale môžem bit tehu keď mi 2 tyzde mešká ms pichá má podbrusku
@diaalex ja to iste
.. idem robit test dufam ze sa podarilo
@petra19972001 držím palce 🥰
@beatrice18 ja to mam teraz tak isto , ale dnes mam ovulaciu a pred dvoma dnami sme to robili naplno. A dnes cely den ma boli podbrusko myslis ze to mozem byt naznak tehotenstva? Ale to by bolo asi prilis skoro ze?
@sisi077 môžem prosím ťa vedieť aké to boli príznaky ? Mala si len nutkanie stále na wc alebo si mala aj bolesti pri močení?
@martinalalala Mala som akoby tlak na močový mechúr, pričom mi na wc vôbec nebolo treba. Žiadne bolesti ani pálenie som nemala. Užívala som vtedy nejaký voľnopredajný liek (aj tak nepomohol 🤭), našťastie bol vhodný aj pre tehotné, keďže som to zatiaľ netušila, že som v tom.

@beatrice18 Pri prvej dcére pred 18. rokmi som hneď v prvých týždňoch najprv schudla a až potom začala priberať, pri druhej dcére som celý prvý mesiac mala príznaky ako na zápal močových ciest, našťastie to nebol zápal a pri tretej dcére pred rokom a pol mi neskutočne narástli a spevneli prsia hneď na začiatku 😁😉 Samozrejme vynechanie "jahôdok". Ja som ani počas jedného tehotenstve nemala tie typické "grcacie" ťažkosti...