Aké príznaky ste mali pred pozitívnym testom?
Ahojte aké ste mali príznaky ešte pred pozitívnym testom ? 🙂
Odpadla som kvoli nizkemu tlaku tak som si hned spravila test
Kazde tehotenstvo som mala tak nizky tlak ze som nemohla stat na nohach
Casto som chodila cikat a zadychavala som sa.
Točenie hlavy, únava…
Žiadne , resp. klasické pocity ako pred menštruáciou.. príznaky sa dostavili až neskôr
Zapchaty nos
Uplne rovnake ako ked som mala dostat menstruaciu,tzn bolest podbruska,prs a tak..
Ziadme
V čase kedy som mala dostať ms tak ma niekoľko krát bolelo v podbrušku, ale tak extrémne, až som mala pocit že mám zjavne nejaký zdravotný problém. Plus som sa začala budiť o 4 ráno s tým, že som vyspatá... A keďže som nemala pravidelne ms (väčšinou 30-35 dni, sem tam viac) tak na 38DC mi to už nedalo a spravila si test.
Ja som mala tiez akoby predmenstruacne bolesti podbruska, naliate prsia a este ma tam dole zvlastne pichalo.🤭
Rovnako ako pred menštruáciou + ma boleli prsia. Asi týždeň po pozitívnom teste začali nevoľnosti.
Zjedla som hranolky so syrom, potom hranolky s reznom, koláč a ešte zmrzlinu. Keď som jedla posledný kopček tak som si tak uvedomila co vsetko som za hodinu a pol zjedla. Ešte som si robila srandu ze ved jem za dvoch... Nevdela som ze som tehotná ale určite to moje 1mm bábätko vtedy potrebovalo 🤣
No super..preto sa Vás takto pýtam lebo sa snažíme o bábo a občas ma dosť pichá v podbrušku ako keby mám dostať ms ale len max pol hodinu potom to prestane+ nezvyknem veľa jesť a teraz mám pocit že jem všetko so všetkým 😄slané,sladké,hranolky,hamburger,polievka ..a nakoniec to vždy musím zakončiť zmrzlinou lebo na ňu mám proste chuť🫣čakám do ms a spravím si test neviem sa dočkať ale nechcem to ani zakríknuť
Mne bolo zle v aute... mimo tehu mi nikdy nebyva zle v aute... som si aj hovorila, ze absurdne, lebo mi mesiac pred vlozili spiralu... no aj tak mi to nedalo a dalsi den som si robila test a aj ho vyhodila, ze tam nic nie je a ze som slahnuta uz... neskor pozeram a slabucke dve ciarky...zajtra zaciname 32.tyzden...spirala sklzla do krcku... vdaka Bohu za ten zazrak...
Ja som mala v prvom tehotenstve implantacme krvacanie, tlak v bruchu, bolave prsia...to som uz tusila, ze som v tom. V druhom nic, len som si jedneho dna uvedomila, ze uz dlho nemam ms.
Ja som mala extremne výrazný predmenštruačný syndróm- klasické PMS ale veeľmi intenzívne a výrazné a hneď som vedela, že som tehu. Prsia som nemala v živote tak bolestivé, naliaté, to isté silné bolesti v podbrušku, bola som extrémne nafúknutá, nervózna🤣
Ja som chodila v noci casto cikat, co predtym nikdy a zvysil sa mi aj krvny tlak a strasna unava. O par dni nato, som mala krasne dve ciarky na teste
Pri prvom som bola ako stopovaci pes, bohuzial mi to ostalo. Pri druhom ma tyzden nejako prehanalo a pri tretom mi najskor 2x s rozostupom par dni stiahlo zaludok ako od hladu, tyzden pred mi zacalo byt divne, myslela som, ze dostanem skor, to sa stupnovalo, zacala som sa modlit, aby to bolo len pms. Ked ma v robote rozrevali kolegovia a na dalsi den rano mi kamoska poslala svoju fotku testu, uz som bola 100% presvedcena, ze uz moja navsteva nepride... nikto mi to nechcel verit a tie ll na teste pri mne akurat teraz pekne pochrapkavaju🤩
Take, ktore som nepripisovala tehotenstvu 😅. Pri druhom som uz vedela a hlavne, bolo planovane 😁.
Zapchatý nos, pocit stáleho hladu - dokázala som zjesť také porcie, čo bežne by som asi nedala, zrazu únava, podráždenosť z hoci čoho a nakoniec meskajuca ms
Silný PMS ale riadne silný a strašné som sa potila 🙂
Ja som mala 3 dni pred očakávanou menštruáciou bolesti v podbrušku ako by to už malo prísť, ale ta bolesť bola trošku iná a bolelo to hlavne večer.V deň menštruácie mi to doplo a kúpila som si test a bol slabo pozitívny 🙂)

Ja absolútne žiadne. Príznaky prišli až niekoľko dní po pozitívnom teste. Pri všetkých 4 tehotenstvach, úspešných aj MA.