Aké ste mali príznaky tehotenstva?
Ahojte aké ste mali príznaky tehotenstva?
Co tak spravit test?
@taktotedanie ak mi nepríde do pondelka tak si kúpim
1.tehotenstvo - nijake, len meskala menštruácia, po 6 dňoch test a koľajnice. Bohužiaľ, tehotenstvo skončilo MA
2.tehotenstvo-par dní pred termínom menštruácie nevoľnosti, potom po káve mi bolo divne, na teste slabucke // asi na druhý deň meškania.Syn 2 roky
3.tehotenstvo - nijake, len meškajúci menzes. Po 4 dňoch pozitívny test. Dcéra 2 mesiace
Ja som mala príznaky tehotenstva podobne ako pred MS
@zuzsat nemusí mať zasa koľajnice, ja som mala posunutu ovuláciu a 2 dní meškania som mala slabucku čiarku až asi na 6ty deň som mala krásne dve čiarky, ale je pravda ze tato diskusia nemá skoro žiadny význam, ak si autorka myslí, že je tehotná treba spraviť test 🙂
Držím palce.
@lucia851 aj bolo... Ja som sla na krv az na zaklade testu a poviem ti ze testy som mala 6dni pozitivne aj ked duchovia.. a krv som mala hcg 73... A ak sa nemylim tak za pozitivnu krv sa povazuje nad 30....
A teda na tej pohotovosti si mala kolko hcg? Lebo chapem ze ak bolo 0 tak je zbytocne kupovat aj test
@lucia851 a ty si uvedomujes, ze keby tak kazda chodila na gyn.pohotovost, ze ma "podozrenie" na tehotenstvo, tak by to tam vyzeralo ako v holubniku????
Kazda normalne zmyslajuca zena si urobi najprv tehotensky test a naskedne kontaktuje svojho gynekologa. A ked aktualne gynekologa nemas, obvolas si inych a u niekoho sa objednas na prehliadku. A nepis mi prosim ta, zeby ta nikto nevzal. Ako samoplatcu na 100% kazdy druhy gynekolog. Nie zatazovat pohotovost s takou koninou 🤦🤦🤦
@veronikaszabova veru. Ja som zacala krvacat v 9tt a okrical ma lekar na pohotovosti ze keby mal vysetrovat kazdu tehotnu co zacne krvacat nerobil by nic ine. Neviem co by povedal keby som prisla s tymto 🤷
@veronikaszabova na pohotovosti aj tak prd robia takže nič sa nestane ak mi tam za 3 hodiny príde 1 pacientka
@lucia851 nemam slov 🤦🤦🤦🤦
@veronikaszabova ja nemám s tebou čo riešiť.Keby ti bolo furt na vracanie aj tak neviem čo by si robila

1. Tehu - Na cca 6dpo silny krc v bruchu asi 10minutovy....na 10dpo duch na teste -dcera
2. Tehu - citlive prsia ako pred ms a po cigarete som sa pogrcala sla som kupit test a uz boli kolajnice asi tyzden po meskani no bola som po operacii a silnycg liekoch tak som myslela ze meska preto - potrat
3. Tehu - pri vysavani na 6dpo pichnutie v posve ako keby som sadla na noz... 10dpo duch na teste... 8+4tt potrat
Aktualne 4. Tehu - na 7,8,9 dpo rano silna kyselina az na grcanie ale negrcala som no prislo mi to divne lebo nemala som z coho mat kyselinu a tak na 10dpo duch na teste...aktualne koncim 12tt tak dufam ze to dame do konca