Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva?
ahojte baby,
aké to bolo vo vašom prípade. Príznaky,ranné zvracanie,bolesti,..
Ako ste sa cítili,aké boli Vaše príznaky,že máte v sebe malého človeka?
mna zacali boliet prsia, mala som ich velmi citlive a potom som si urobila test a uz to bolo...
Ja som vobec nevedela ale prisla za mnou kolegyna ci nahodou nie som tehotna. Potom som si spravila test a bola som. A az ked som to mala potvrdene od lekara mi zacali nevolnosti a ostatne priznaky 🙂
Ahoj, tak mne nebolo vôôôbec ale vôbec nič, meškala mi menštruácia, ale tomu som nepripisovala žiadnu váhu, keďže sa mi to nestalo prvýkrát, no už keď to boli 2 týždne, tak som si spravila test. Prvé príznaky - boleli ma prsia, bradavky som mala také citlivé, že len jemný dotyk mi spôsoboval šialené stavy :D potom mi začalo byť na zvracanie, bola som unavená, oťapená, nič sa mi nechcelo, prestali mi chutiť jedlá, ktoré som kedysi milovala.. Ale trvalo to len mesiac, a potom sa to vrátilo do normy 🙂
Ešte predtým ako som mala dostať mrchu, asi 11DPO som mala mrchovske bolesti, to bolo pre mna cudne lebo predtym som to tak nemala a tehu priznaky mi začali až v 6tt približne (dovtedy nič) 😉
Ziadne, prve dva mesiace som vobec nevedela ze som v tehu a stihla som toho este nacestovat a skonzumovat vela. Ak ked som nedostala svoje dni uz pekne dlho, urobila som si test a hned do par sekund 2 ciarky. 🙂
Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie?? Cítim aj bolesti v podbrušku, viem, že menzes to nie je ...
aj ja mam take divne pocity,ako keby som bola tehu,uz niekolko dni ma pobolieva spodok brucha,vcera som mala iba tak trosicku take hnede spinave na nohavickach,stale ma pobolieva spodok brucha a ani nie,ze by mi bolo uplne na vracanie,iba tak tazko a uz vecer o pol osmej by som isla najradsej spat,co som unavena
U každého je to individualne tak sa to neda urcit
Ahojte baby. Prosím vás poradte mi niekto.S priateľom sa síce o babo nesnažíme, no veľmi by som už chcela. Beriem antiku, no v poslednej dobe ma stále doktor lieči na mykózu, čiže beriem rôzne antibiotika a tie sa s antikou bijú. Aj popri liečbe sme.sa par krát s priateľom neubránili a hupli na to... teraz už vyšše týždňa, dvoch mávam ráno závrate, no nevracala som ešte. Počas dňa telo pýta jedlo, no ja vôbec nemám chuť! Cikať chodím často, ale to som mávala vždy.. prsia ma bolievajú a veľmi rýchlo mi trávi. Stále by som jedla 😒 ešte som aj dosť precitlivelá. V stredu som si robila test ale neukázal, že by som mala byť tehotná. Je možné, že to cítim skôr, než to test ukáže?? Nejaké typy, rady.. za všetko vopred ďakujem 🙂
natahovanie na vracanie pri cisteni zubov - pri dcere az po potvrdeni tehu to zacalo, pri synovi som to podla toho spoznala ze som tehotna este pred testom...
a pri oboch nenormalna chut na tatarak a majonezove salaty 😀
úplne prvým príznakom už týždeň po oplodnení bola bolesť prsníkov...nikdy predtým som ju nemala, až raz v noci som sa zobudila, že ma bolia prsia a bradavky🙂
Pri prvom- mam inak kucerave vlasy a raz rano boli ako vyzehlene😀 a pri druhom- meskala mi 2 dni a mne nikdy nemeska😀
Ja som zacala chudnut a pritom som jedla normalne a stale som bola hladna. No a potom mi meskala menstruacia a teh.test tehotenstvo potvrdil
meskala mi menstruacia, prsia sa mi zvecsovali, vecsia chut do jedla ,kombinovanie jedal slane sladke kysle/horke,ranne nevolnosti
Ahojte no ja mám totálne naliate prsia už druhý alebo tretí deň a bolestivé nenormálne. Jem všetko čo mi príde do cesty a keď som sa teraz naobedovala prišlo mi strašne nevoľno že už asi nikdy nechcem vidieť žiadne mäso. Snažíme sa druhý mesiac ale mám aj pred mrchou. Len tie prsia a bradavky ma bolia neskutočne. 😒 🙂
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=820.... Tu su asi vsetky mozne.priznaky 🙂
Ahojte baby mala by som už niečo cítiť v 8tyzdni tehotenstva? Okrem toho že má bolia prsia .. . Mala by som už mát nejaké chute na jedlo? A mala by som veľa jesť? Ja zatiaľ nič také necítim tak neviem

..pri prvom som mala bolesti ako pri menštruácií,ktorá nie a nie prísť..pri druhom som začala byť citlivá na pachy,napínalo ma na vracanie a bola som strašne bledá..každé tehotenstvo bolo iné,prvé ma veľmi potrápilo,dcérka bola po narodení kľudná,rada papkala..druhé prešlo ako nič,ale synáčik nám do roka a pol nespal a strašne nás potrápil..a teraz mi je ľúto,že to tak rýchlo prešlo..