Ako chápať výsledky s nálezom 18 mm?
Žienky moje dneska som bola na odber 🙏🏼🙏🏼🙏🏼robil mi aj sono a povedal že vidí nález 18mm na ľavej strane (ľavá strana má dneska dosť bolela) že mám prísť o 4-5dni a znova sono ,povedal že graviditu nieje vidieť a teraz som si robila test a zosilnel a dneska som mala výsledky z krvi kde mi povedal že moje hcg je 34.40 a povedal mi že zatiaľ je to negatívne tak ako to mám chápať ? Test som robila poobede a čiarka je silnejšie tak tomu vážne ja uz nechápem
@sonka333 akože to je hrozne toto ,ani sono mi dneska nerobil dr a ani nič a ešte aj na krv som bola na druhej gyn ambulancii lebo sestrička od gyn od môjho má tak dopychala že má tak bolia ruky že konec ,zajtra budem volať o výsledky z hcg že aké su a vo štvrtok na kontrolu idem
@anazuz20 tak nič ti iné neostáva...iba čakať 🙁...mna dr dal na 21 na prvú kontrolu a aj tak si myslím že skoro to je...ale možno už bude niečo vidieť...žiaľ 😔išla si skoro a to potom sa často stáva že ženy zažívajú takéto stresy lebo dr na začiatku keď nevidia nič...tak vedia poniektorí byť riadne nepríjemní 😔ja som pri synčekovi tiež tak hneď o 3 dní po pozitívnom teste šla na pohotovosť...lebo som mala menšie bolesti menstruacne a hlavne som bola nedočkava či to je tehotenstvo...a akurát som sa dočkala nepríjemného dialogu...a len ma to vystresovalo...a potom už u svojho dr..v 7 týždni bolo všetko ako má byť a už aj srdiečko 🙏takže ťa chápem...na jednej strane....dnešný testik mám takýto...a tiež som si myslela že slabo silnie...takmer 3 dni som ho mala rovnaký a už zosilnel...urobim už len posledný kazetkovy ktorý si odložím...a tebe držím palceky 🙏🤜🤛✊bude všetko dobré...uvidíš...🥰😊
@anazuz20 ďakujem 🥰🥰🥰...no a k tvojim výsledkom, vieš,ono je to presne tak ako ti napísala baba vyššie,oni to beru ako rutinné úkony...resp. prácu...oni to tak neprežívajú....im je to akurát tak jedno...či nejaká nedočkava mamička sa zožiera lebo chce výsledky....oni tých mamičiek majú xxx...pre nich si jedna z mnohích...🙁zajtra volaj a dúfam že sa ti to už podarí a nech je všetko tak ako má byť 🙏🤰

@anazuz20 zajtra ideš?