Ako chápať výsledky s nálezom 18 mm?
Žienky moje dneska som bola na odber 🙏🏼🙏🏼🙏🏼robil mi aj sono a povedal že vidí nález 18mm na ľavej strane (ľavá strana má dneska dosť bolela) že mám prísť o 4-5dni a znova sono ,povedal že graviditu nieje vidieť a teraz som si robila test a zosilnel a dneska som mala výsledky z krvi kde mi povedal že moje hcg je 34.40 a povedal mi že zatiaľ je to negatívne tak ako to mám chápať ? Test som robila poobede a čiarka je silnejšie tak tomu vážne ja uz nechápem
Ideš na laparoskpiu?majú podozrenie na mimomaywrnicove?
@anazuz20 držím veľmi palce nech to bola len posunutá ovulácia, lebo ono pri tak nízkom hcg ani nemá na sone moc co vidieť ,mne nevideli ani pri hcg 900 a pri oboch som mala ovu posunutu dcéra skoro o 2 týždne a teraz o týždeň. Aj termín pôrodu mi posúvali. Prajem ti aby to bol aj tvoj prípad. Budeme čakať na nové správy.
@anazuz20 nerob si zbytočne stresy. Ja som bola u dr tiež tak skoro, kvôli tomu že som mala 2 potraty za sebou a museli mi rýchlo nasadiť lieky aby sa bábo udržalo. Keď som bola tak pri odbere krvi som mala hodnotu hcg20, tiež mi dr povedal že tam nevidí žiadnu nádej. A teraz je z toho krásny zdravý ročný šibal.
Hlavne buď ty v kľude a mysli pozitívne.
V piatok mám ísť na hcg a čím skôr aby ma spravili lebo môže byť neskoro
@anazuz20 ja nemám slov 😭💔prajem veľa síl a hlavne nech všetko dopadne dobre a potom nech sa na teba usmeje šťastie 😭🤰a nech máš čím skôr na teste 2 čiaročky zase🥺veľmi mi to je ľúto a o to viac že ťa už dlhšie sledujem a viem že si veľmi túžila po bábätku...a ja si myslím že ti čoskoro bude dopriate 🤞❤ale na teraz ti želám veľa síl 🥺
@cookie29
@sofia1979
@sonka333
@tehotna40
Tak žienky moje som hospitalizovana v nemocnici nakoľko tam mám krv a číru tekutinu ,nemám nič jesť ,že ráno by som mala ísť na stôl 😞😞držte mi palce 🙏🏼🙏🏼 pýtal sa ma kde ma to bolí a ja vravím na pravej strane a zatlačil mi a vraví boli ? A ja áno že boli aj sondu zospodu mi robil a tukal s ňou a že či boli ja vravím že áno že boli ..teraz mi vzali 4 skúmavky krvi

@sonka333 až brucho má bolí keď neviem čo je vo veci 😏😏ja nechápem či je také ťažké povedať áno pozitívne a vysoké hcg hodnoty to je celé ,zaberie to pár sekúnd