Ako chápať výsledky s nálezom 18 mm?
Žienky moje dneska som bola na odber 🙏🏼🙏🏼🙏🏼robil mi aj sono a povedal že vidí nález 18mm na ľavej strane (ľavá strana má dneska dosť bolela) že mám prísť o 4-5dni a znova sono ,povedal že graviditu nieje vidieť a teraz som si robila test a zosilnel a dneska som mala výsledky z krvi kde mi povedal že moje hcg je 34.40 a povedal mi že zatiaľ je to negatívne tak ako to mám chápať ? Test som robila poobede a čiarka je silnejšie tak tomu vážne ja uz nechápem
Myslím na teba a veľmi držím palce ❤️
@anazuz20 🥺ja viem že teraz su pre teba zbytočné všetky reči sveta...a aj to viem že nech ti tu povieme hocičo...nič nezmierni tvoju bolesť a nič nezmaže sklamanie...neviem čo ti napísať 🥺tak len to čo som už napísala 🥺veľa síl...daj si čas na smútok,na zotavenie....a súhlasím s @tehotna40 aj keď sa to teraz nezdá...všetko zle je na niečo dobre 🥺a čas ti ukáže...načo bolo toto dobré aj keď viem že to znie hlúpo🥺...ja verím že aj osud k tebe bude spravodlivý a že ti ešte bude dopriate 🤰🤞🙏budem ti nesmierne držať ✊na teraz ti však želám skoré zotavenie 🥺
@anazuz20 dnes nech Ti povieme cokolvek, nepomoze, lebo to boli... a je to OK. Je to normalne. Kladies si urcite otazku preco, preco prave Ty atd... zatial si potrebujes vylizat rany... poplac si, smut... casom to prejde. U niekoho o par tyzdnov, u niekoho mesiacov u niekoho dlhsie. Casom si uvedomis, ze to mohlo skoncit horsie a ze nie vsetko je stratene... ale zatial sa opatruj. Drzim palce

@anazuz20 držím moc