icon

Ako dlho mi podľa vás mešká?

bellisperennis
3. feb 2014

ahojte baby, som 57DC a test bol v sobotu negativny...neviem vask,ako dlho mi meska, kedze mavam nepravidelny cyklus, posledne som mala na 47. den a potom na 40. den (predtym nepisem,lebo ako boli v leet horucavy,tak mi to zblblo a spinila som mesiac vkuse az kym mi to doktor tabletkami nezastavil ☹ )....no tak teraz som 57DC, tak ani neviem ci verit tomu,ze mi meska alebo nie...priatel vravi,ze mam vacsie prsia 😉 a mne bolo minuly tyzden kadejako od zaludka...teraz ma posledne dva dni boli hlava ako po riadnej opici 😀 doktor mi kazal prist najskor o tyzden/dva, ale ja uz chcem vediet,co je so mnou a ci daco bude 🙂 🙂 🙂 no tak neviem ci tie testy nebudu len vyhodene peniaze tento tyzdne,ci to risknut a testnut ci co 😨 a na 20. den cyklu som mala cca 4 dni spinenie (bolo to po styku),tak to ma este viac zmiatlo.

nikus20
3. feb 2014

@bellisperennis skus testnut o par dni a ked tak musis vydrzat u DR.kym dovtedy nepride

nigguska
3. feb 2014

@bellisperennis ja by som to tiez nevydrzala a testovala sa....rano je moc najsilnejsi,tak skus ano....ak je negativny skus 2dcl cerveneho vina,mozno pomoze k spustenie a ked si tehu,babatku nijako neublizi....

bellisperennis
autor
9. feb 2014

tak baby,testla som,-negativne, tak si vravim,ze zrejme to nic nebude,objednala som sa k doktorovi a sli sme v piatok oslavit kamaratkine narodky-s vedomim, ze tehu nie som...takze sme toho vypili viac,ako by bolo treba (ja hlavne cervene vino a ani to mi doteraz ms nespustilo)...ale kedze su testy stale neg.,tak ma to netrapilo, LENZE vcera ma vecer starsne bolelo podbrusko, a trochu aj dnes doobedu ☹ do oboch vajecnikov mi sla bolest a dost velka (pred ms mavam mensiu)...tak ja uz neviem, normlane sa bojim,co mi doktor povie za zle spravy 😢