icon

Ako dlho vám meškala menštruácia?

4. mar 2021

Ahojte
Ako dlho vám meškala MS hlavne tým čo bežne meškáva keď ste si spravili test alebo keď ste tušili že ste tehotné?
Ďakujem

okm221
5. mar 2021

3 dní po meškani krásne kolajnice 🙂... Robila som aj 3 dní pred ale neukázal.

veja232
6. mar 2021

3 mesiace vynechanej menštruácie, keď mi vyšiel pozitívny tehotenský test. 🙈🤷🏻‍♀️🙂

karin04
6. mar 2021

@veja232 ahoj 3 mesiace ? A dovtedy bol test negativny ?

rozovykon
6. mar 2021

prvý krát asi 5 dní, kým so vlastne zistila čo je vo veci 🙂 a druhý krát 3 dni.

veja232
6. mar 2021

@karin04 áno. Ja som totižto otehotnela niekedy v decembri s tým, že poslednú menštruáciu som mala v septembri. Teraz som v 14tt, tyzdne mi rátajú len podľa sona. Keďže podľa ms to neni možné 😃

karin04
6. mar 2021

@veja232 teda si vobec neriesila ze ti meska 3 mesiace?

veja232
7. mar 2021

@karin04 stávalo sa mi často, že mi takto vynechavala a riešila som vtedy iných doktorov, tak som od toho nejak upustila. Testy som si robila v októbri a ešte začiatkom novembra. Negatívne samozrejme.. A po novom roku keď som sa chcela objednať na gynu, už na vyvolavacku tak ma len tak napadlo, že mám doma ešte jeden test, ved skúsim. A teda mierny šok som zažila. 😄 Ale príjemný sok 😊

karin04
7. mar 2021

@veja232 wau parada gratulujem teda 🙂 ja mam tiez nepravidelnu a preto sa bojim ze ci sa nam zadari

veja232
7. mar 2021

@karin04 ďakujem.🙂 Moje už druhé tehotenstvo. Pri takýchto cykloch. Tak držím silno palce 😊 ono to nie je nemožné, len ťažšie sa trafiť. Ú mňa v obidvoch prípadoch sa zadarilo v mesiaci, keď som to absolútne nečakala. 😉