icon

Ako dlho vám trvalo, kým ste otehotneli?

kikuska9935
22. aug 2013

Ahojte…. Po návšteve gynekologa 16,08 2013, mi povedal, ze pred 5 dnami som mala ovulaciu(11,08,2013) a ze folikul je 8mm…. 18.08.2013 som si robila test, nakolko od ovulacie mam tlaky a sem tam krcovite pichanie v podbrusku, bradavky mam citlive- nemohla som mat ani podprsenku a prsia take plne, v zaludku citim taku plnost….. vino,ktore mi chutilo ma teraz páli…..….test-negatívny…. MS mam dostat22.08.2013….. co to moze byt?styk mame kazdy 2,3 den od konca MS do zaciatku MS…. Lekar povedal, ze mam prist o 2 tyzdne… ale ja som zvedava…. …… a okrem toho sa snazime uc cca 4mesiace… Včera 21.08.2013 som si robila ďaľší test a čo tam bolo? brutálne ružová - ale len 1 čiarka.... :(

Strana
z2
kikuska9935
autor
27. aug 2013

no...dnes som zacala špinit...takze asi nic... ☹

zdenin
31. aug 2013

Ja antiku neberiem od 20r otehotnela som v 27rokoch uz potom co som sa vzdala a prestala to riestit a trapit sa....mam PCOS ziadna ovulka bola som 2x na iui marne... lieky laparoskopia... a nakoniec mi pomohlo schudnut nemysiet na to prislo to prirodzene a uz necakane 🙂 tot moja skusenost

livestrong
31. aug 2013

Úprimne?...na prvý šup...jedna vec že sme to ešte neplánovali ale prijali sme to a tešíme sa...najkrajšie veci prichadzajú nečakane...ale držím palce všetkým čo sa snažíte 😉

kikuska9935
autor
5. sep 2013

ja este stale nic :D ale Vám ostatným, džím palce :D 🙂

mariankamk
5. sep 2013

@kikuska9935 ahoj, bezne sa to robi, ze sa pichne agolutin a zaroven sa vezme krv na HCG... agolutin je progesteron, iba vo vysokej davke... a progesteron tvori aj tvoje vlastne telo...
ak by si bola tehu, agolutin iba podpori uhniezdovanie a dalsi vyvoj embrya... ak nie si tehu, tak ked z tela pichnuta davka agolutinu zmizne, malo by to donutit tvoje telo spustit menstruaciu... inak, mohlo sa stat, ze doktor zle vyhodnotil sotuaciu a ak urcil, ze si 5 dni po ovu - pravdepodobne videl utvar na vajecniku, ktory doktor vyhodnotil ako zlte teliesko, ktore sa po ovulacii vytvara, no mohla to byt aj cysta, ktora brani spusteniu MS... nie je to nic vazne, cysta vacsinou zmizne postupne sama... ak by ti do 10-14 dni neprisla MS, chod ku gyn opat, nech ti vezmu krv na HCG znova, nech ta pozrie ultrazvukom a pripadne da este dalsiu davku agolutinu...

Strana
z2