icon

Ako mám zresetovať test?

20. jan 2021

ahojte seci snazime sa o babetko a aby som usetrila tak som si kupila digitalny test a ked som ho chcela zas pouzit tak uz neukazuje vobec nic! mam hoist reklamovat alebo ako ho mam vypnut azresetovat na dalsie pouzitie?

Strana
z4
snehulak7
20. jan 2021

@beruska1108 vieš, niekto považuje skore testovanie a pridávanie bielych testov tiež za sprostosť. Avšak nič to nemení na tom, že ľudia by k sebe mali byť uctivi. Ak to nevieš, nekomentuj radšej nič, pretože ak by si aj bola veľmi inteligentná, tak s takýmto postojom je ti to nanič. Inak, zväčša veľmi inteligentní ľudia sa druhým nesmeju, pretože sami sa veľa a často pýtajú. Ak mi vadí, že sa autorka pýta na také veci, tak neodpoviem. Aký zmysel má niekoho ponizovat? Pomôže ti to k tvojmu dobrému pocitu? Alebo ti to zlepší deň, keď niekomu povieš ze je sprostý?

beruska1108
20. jan 2021

@snehulak7 a kto napísal ze mi to vadí? Ja som sa natom pobavila práveže ako ostatné a ze som si dovolila napísať niečo tvrdšie možno pravdivé tak som zla? No bohužiaľ život nieje len o pekných rečiach a keď sa niekto spýta blbú otázku tak mu za tlieskam že výborne len sa pýtaj ďalej takto to nefunguje a čím skôr to zisti tým lepšie...

snehulak7
20. jan 2021

@beruska1108 presne toto nechápem na ľuďoch. Ked sa niekto niečo opýta, tak hneď výsmech a ponižovanie. Načo? Rovnako tebe môže niekto povedať, že ak máš biely test, tak je negatívny, či si si nečítala letacik, ak si nie si istá, tak skus o 3 dní test znova. Napriek tomu dokola tie isté otazky. Ale nedovolila by som si napísať to, čo píšeš ty. Proste nie. V tej chvíli je to pre teba dôležité, tak ak sa chcem zasmiať, tak sa zasmejem, ale načo ta takto ponizovat? Ak si si čítala diskusiu celú, tak predpoklad autorky ohľadom iných testov, napr glukozovych bol v podstate správny. Nie každý je na konikovi 10 rokov a sleduje otázky ostatných. Neviem, mňa takto Rodičia nevychovali. A reagovať ostro že niekto je sprostý. Proste to je naozaj silná vec. Skus si predstaviť, že si v lekárni, toto počuješ a tej osobe sa začneš smiať a povieš jej, že je sprostá.
A mimochodom, takato otázka tu už raz bola. Z autorky som nemala pocit, že by bola blbá. Proste to zle pochopila. Keby sa nám lekári smiali za každú hlúposť, čo sa opýtame, to by bolo pobúrenie.

beruska1108
20. jan 2021

@snehulak7 myslíš si že mňa nevysmiali? Jemine a koľko krát ale som sa nato neurazila lebo viem ako to tu chodí a práveže ma to posunulo vpred. Berieš to tu príliš vážne a možno máš takú povahu že sa ťa veľa vecí dotkne ako aj autorka. Ja píšem veci na rovinu také aké sú a nerobím z nich omáčky a pekne milé slová keď proste vidím ze ta osoba to nechápe alebo nevie. MK mi dal vela za tie roky hlavne veľa dobrých rád ktoré som vedela využiť ale keby som tu taka ako ty spravodlivá citlivá a píšem len to co chcú ženy čítať tak z dobrych rad nemám nič

snehulak7
20. jan 2021

@beruska1108 Áno, pretože teba vysmiali, tak druhým treba hovoriť, že sú sprostí. Nenapísala si nič smiešne, že by sme sa zasmiali. Ja som sa nad otázkou autorky pousmiala, ale normálne som odpovedala. Toto je akože problém? Byť uctivy? Ty si tu regulerne napísala útok, že je sprostá-to je akože vyjadrenie nad vecou? To je prostá trápna urážka. Svet nepotrebuje geniálne mozgy, potrebuje ľudí, ktorí sa vedia správať. Úprimnosť ma hranice, a tými sú slušnosť, taktnost a úcta. Všetko sa dá povedať rôzne. Ty ale nie si ani taktna, ani uctiva a žiaľ, ani vtipná.

reni1512
20. jan 2021

teraz som uz videla fakt vsetko 😂😂😂😂😂😂😂😂

beruska1108
20. jan 2021

@snehulak7 aha a ty robíš teraz co? Robíš presne to iste. Nepoznáš ma a ideš domna útočiť aká som a pod. Mala by si si ešte raz prečítať tvoj komentár a zamyslieť sa ako sa domna navazas a ty sa tu ideš hrať na pani spravodlivú a dokonalú. Opakujes sa stále dokola aké to nebolo smiešne ale mňa vôbec nezaujíma tvoj názor a co si o mne myslíš. Keby sa mam pozastaviť nad každým takýmto komentárom tak nič iné nerobím len odpisujem takýmto prípadom ako si ty. Ja si nepotrebujem nič dokazovať a obhajovať sa pred tebou. A ak vieš najlepšie čo potrebuje svet tak šup do politiky najlepšie kandidátka na prezidentku. Očividne máš nejaké komplexi a potrebuješ usmerňovať ľudí a kázať im ako sa majú správať. No žiaľ ja nie som ten tip človeka co si nechá skákať po hlave a kaziť si večer poucanim cudzej osoby takže ja to tu už komentovať nebudem mam lepší program ako sledovať kto co píše a ci je taktny a uctivy a co ja viem co si ešte popísala.. Tak sa maj a ickaj poucat niekoho iného 🙂

snehulak7
20. jan 2021

@beruska1108 máš pravdu, obe mame na práci lepšie veci ako sa tu dohadovať. Je to nanič. Príjemný zvyšok večera 🙂

autor
21. jan 2021

dakujem tym co sa ma zastali kebyze mi ukaze test jednu ciarku ciarku alebo minus tak sa nepytam ci nahodou tam daco neje a ci nevidia ostatny daco, tiez mozem povedat ze take nech sa nech nemaju sex lebo su sproste a ja som tu neutocila na nikoho len som sa normalne opytala kedze ja rozmyslam aj trochu ekologicky a test som si urobila v den ked som mala dostat a bol negativny tak dalsi mesiac som chcela skusit a neze kazdy mesiac plno testov a den po sexe hned skusat a take tu su a ja nehovorim ze su sproste viete tak nesute hned druhych

erickatt
21. jan 2021

Kup si obyčajné a testuj az po meskani.

Strana
z4