icon

Ako mám zresetovať test?

20. jan 2021

ahojte seci snazime sa o babetko a aby som usetrila tak som si kupila digitalny test a ked som ho chcela zas pouzit tak uz neukazuje vobec nic! mam hoist reklamovat alebo ako ho mam vypnut azresetovat na dalsie pouzitie?

Strana
z4
snehulak7
20. jan 2021

Ahoj. Digitálny test je na 1 použitie. Ak už si ho použila, môžeš ho zahodiť...

pribinak
20. jan 2021

Toto je vtip, že?

monro
20. jan 2021

To sa vážne na toto pýtate?

hennyinnsbruck
20. jan 2021

🤦‍♀️

katren
20. jan 2021

Chod reklamovat, aspon zabavis lekarnikov....

autor
20. jan 2021

na 1 pouzitie? sak ani digitalny teplomer neje na 1 pouzitie to akoze 10evur som dala a ukaze len jednou a mosem vyhodit?

e1i
20. jan 2021

Áno a dokonca výsledok ukazuje len 24 h

snehulak7
20. jan 2021

Presne tak. Ale teplomer neocikavas, len ho prikladas. Trosku rozdiel.

diewcatqoo
20. jan 2021

Urcite chod reklamovat 😀

pribinak
20. jan 2021

@diewcatqoo ja chcem vidieť vyraz tvare tej predavačky 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁

ruzasipova
20. jan 2021

Ak si chces uzit prechadzku do lekarne, nechapave pohlady, ci to fakt myslis vazne, tak kludne chod. :D Aspon bude mat lekarnicka novu vtipnu prihodu.

martinaju
20. jan 2021

Ak to nie je sranda, tak nabuduce odporúčam si prečítať príbalový leták. Kludne pred kúpou ale mna by ani nenapadlo ocikavat ten isty test viac krat 🙏🏽. Nemôžeš porovnávať neporovnateľne (test a teplomer). A stoji 8-10 eur preto lebo neukazuje duchov, kanaliky a blbosti a tiež ukáže v tt cca si.

veronikaszabova
20. jan 2021

Toto neeeee 🤣🤣🤣🤣🤣

martinaju
20. jan 2021

@veronikaszabova stale mam pocit, že to je skôr žart

veronikaszabova
20. jan 2021

@martinaju no dufam 🤣🤣🤣 lebo ak to je real, tak amen tma 🤣

zuzubb007
20. jan 2021

To bude vtip hádam s tým digitálnym testom, čo máte pätnásť však tehotenské testy nech sú akékoľvek sa dajú použiť len raz :D, keby toto zarvete v lekárni tak lekárnicky hodí smiechom aj o zem

autor
20. jan 2021

:( neocikala som len som namocila do kelimku a babka si meria cukor a ona ma pristroj rovnaky len zasunie vzdy papierik tak jak som mala vedet ze test z displejom len na jednou bude ved to neje vobec logicke

martinaju
20. jan 2021

@veronikaszabova neviem snažia sa o bábo tak nie je to 15 rocne dievca ktorej meska ms a ide si spravit svoj orvy test v zivote tak myslim ze toto nemoze byt realne

mikasz
20. jan 2021

Stacilo by precitat navod, je tam uvedene ze je na jedno pouzitie 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Aj na krabicke je urcite preciarknuta "2", to znamena, ze na jedno pouzitie

veronikaszabova
20. jan 2021

Anonym - ten papierik dnu v krabicke tam nie je preto, aby test nehrkal 🤣 skus si ho precitat 🤣

veronikaszabova
20. jan 2021

@martinaju no tak mame tu na Kobyle aj 16r dievca, ktore sa o dieta s priatelom snazili - uz je v 38tt.

martinaju
20. jan 2021

Čo konkrétne nie je na tom logicke? Akože ty máš pocit že niečo ocikat a namocit do mocu je rozdiel?
Ja stale nechapem ako môžeš porovbávať tehotensky test s pristrojom na meranie cukru alebo s teplomerom. Vsetko su uplne ine veci. Digitalne znamena že nebudeš čakať na dve čiarky ale da ti jasnu odpoveď. Ako rozober ten test a uvidis preco nemoze fungovat na viac krat. Ten noc sa dostane na papieriky vnutri testy akoze ako by si to chcela znova použiť? Všetky tehotensky testy funguju na principe že sice namočíš len kúsok tak sa moč dostane aj vyššie na ten papierik a ten test sa z toho zafarbi. Aj v tomto teste sa farbia papieriky.

jaruska_12
20. jan 2021

To je sila

sticker
jaskolka
20. jan 2021

Akože sranda, nie? Ako skutočne neviem pochopiť, ako môže sa niekto snažiť o dieťa, teda je zrejme, ze asi bude aj potrebovať testy, a potom sa opýta takú hlúposť? Tie pribalove letaciky su aj na čítanie, keby naozaj niekto nevedel takú samozrejmu vec, že tehu testy sú len jednorazové. Le myslím, že je to len vtipná vymyslená téma 😃😃😃

martinaju
20. jan 2021

@veronikaszabova no ved v pohode stava sa aj take ale teda keď sa niekto snaží o babo tak musi mat zakladne info a teda preto si mylsim ze to je vymyslena tema na pobavenie

martinaju
20. jan 2021

@jaskolka tiez som toho nazoru ze niekto nas chcel len pobavit 🙂

roberta000
20. jan 2021

Toto nie 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

denden77
20. jan 2021

tento bol fakt dobry 👌🤣🤣🤣🤣🤣

elizabet173
20. jan 2021

Uz som tu citala fakt vsetko. To si ako chcela zresetovat? Pouzivat, kym nebude smrdiet cely byt, ci?

sticker
autor
20. jan 2021

dobre tak pardon ze som sa opytala a mam 18 rokov tak co je to prvy test ktory som si kupila vy ste hned vedeli vsetko od zaciatku us viem ze si kupim len take lacne lebo nebudem vyhadzovat 10evur stale a vnavode pisu postup a ze ukazuje 24 hodin a nepisu ze druhykrat nic neukaze a ze sa da testovat kedykolvek tak ako som mala vedet

Strana
z4