Ako najdlhšie vám meškala menštruácia?
Ako najdlhšie Vám meškala menštruácia. V januári som mala 2x. Začiatok roka a hneď po 16 dňoch. Čo som spozorovala krvácanie sa skracuje a nie je ani silné ( vek 38 ). Samozrejme mám panicky strach spraviť test a fakt by to bol zázrak,ak by bol pozitívny.
v období kojenia 7 m.
2 mesiace
mam 43 ale od takej 35 ma nepravidelnu, dovtedy pravidelnu. Ked som zacala mat nepravidelnu tak cyklus bol cca 2-3 mesiace, teraz to uz nemam 7 mesiacov.
45 r, najviac 4 mesiace
Mne zatiaľ 12 dní,no som v neskutočnom strese. Mám dve deti už skoro dospelé. V živote som robila test 2 x a vždy bol pozitívny,tak mám z toho stres. Ako posledný polrok čo som si všimla,tak nechodila ako hodinky ako kedysi 28 dní. Teraz 21 -23 a januári ako píšem 2 x za mesiac. Spozorovala som aj potenie a nikdy som s tým nemala problém,len príde mi to nejak skoro v 38 aby to tak blblo,keď kolegyňa 53 tvrdí, že ona má stále a ukážkovo presne
2 tyzdne - mala som anginu, tak to bol asi dovod.
Mne zatiaľ 12 dní,no som v neskutočnom strese. Mám dve deti už skoro dospelé. V živote som robila test 2 x a vždy bol pozitívny,tak mám z toho stres. Ako posledný polrok čo som si všimla,tak nechodila ako hodinky ako kedysi 28 dní. Teraz 21 -23 a januári ako píšem 2 x za mesiac. Spozorovala som aj potenie a nikdy som s tým nemala problém,len príde mi to nejak skoro v 38 aby to tak blblo,keď kolegyňa 53 tvrdí, že ona má stále a ukážkovo presne
@anonym_autor to ze kolegyna ma presne neznamena, ze budes mat aj ty. U mna v tej 35 najprv mi to meskalo aj 2 mesiace a potom som to mala dlhe a silne. Dva roky som chodila k zenskemu ako na klavir, bud na vyvolavacku alebo na zastavenie. Teraz ked mi to aj dlhsie meska mam to slabe a len par dni. Otestuj sa uvidis, moze to byt hocico, zvlast ked si to mala v januari 2x.
Aktuálne 17dni , mám 44r ale dovtedy ako hodinky na 25den cyklu. Tehotná nie som. Zrejme ťa perimenopauza, pretože na váhe pribudlo za 2mes 5kg, hoci som ani nezačala viac jesť, ani sa menej hýbať
@anonym_autor Mne kazdy druhy mesiac meska menstruacia cca 12-16 dni. Riesim to priblizne 3/4 roka. Zacalo to najprv navalmi a silnejsim potenim. V lete budem mat 37. Kludne sprav test, bude negativny a ty budes kludnejsia 🙂
Keď si test nespravíš nebude iný výsledok. Ak máš možnosť byť tehotná je na čase.
Momentálne 8 dní, cyklus pred týmto 7dni..
Som z toho na nervy.
Tehotná nie som, na perimenopauzou už síce vek mám, mentálne nastavenie nie.
Keď si test nespravíš nebude iný výsledok. Ak máš možnosť byť tehotná je na čase.
@katarkka
@januska12323 och keby ste vedeli aký mám z toho stres. No šanca na pozitívny je tak maximálne 10% .... radšej trpím a čakám 🤦🤷...ja viem som hlúpa,no ten strach z výsledku je strašný....
@katarkka
@januska12323 och keby ste vedeli aký mám z toho stres. No šanca na pozitívny je tak maximálne 10% .... radšej trpím a čakám 🤦🤷...ja viem som hlúpa,no ten strach z výsledku je strašný....
@anonym_autor kúp si tehu aj menopauza test a urob obe
Ja mám 43, asi cca 40 mám nepravidelnú, zatiaľ mi najdlhšie meškala asi 2 mesiace. Ale vôbec mi to nechýba 🤭

@anonym_autor v tvojom veku aj pol roka ale ja som bola v 36 v perimenopauze