Ako oznámiť priateľovi, že som tehotná?
Ako ste povedali priatelovi ze ste tehotna 😆
Priatelovi by som take naozaj nikdy nepovedala. A manzelovi som ukazala hned test a povedala, ze cakame babatko.
Normalne slovne. Mna desia tie rozne oznamovacky cez zreby, papucky vo vrecku a podobne
povedz mu že o 9 mesiacov budete mať nájomcu čo 18 rokov nebude platiť nájom.
Alebo zavolaj jeho matke a ona mu to povie za teba 😂
Povedz mu že si tehotná ale nech sa nebojí stále je tu možnosť že je to kolegu
Bol pri mne, keď som robila test, dozvedeli sme sa to naraz… a áno, bol to manžel, ale o tomto fakt takto diskusia nie je 🙄
@petraretra Normalne idealne po slovensky, ale kludne mozes aj narecim, ak ho pouzivate, pripadne mensinovym jazykom na Slovensku, ked sa rozpravate inak ako slovensky a myslim,ze uplne staci nieco ako: som tehotna, alebo budes otec, to by mal pochopit😁
Pokial tehotenstvo bolo planovane, tak by sa mohol aj potesit😄 A inak, gratulujem! 🍼
povedz mu že o 9 mesiacov budete mať nájomcu čo 18 rokov nebude platiť nájom.
Alebo zavolaj jeho matke a ona mu to povie za teba 😂
@petraretra oznam mu to ako chceš ty.. ;) ak to má byť prekvapenie, kludne mu daj darcek s testom s fotkou, s cumlikom s papučkami, či mu kúp žreb alebo mu len povedz, muž môj bude nás o jednoho viac 😄
@anonym_94bb02 alebo presne takto 😄😄
@petraretra hlavne mu treba povedať s kýmVšímavý kolega alebo aj kamarát tak si snáď všimne reverz chudnutia do plaviek.
@petraretra skôr by som hľadala dátum svadby a dúfam, že vlastné bývanie už máte
Tak ako inemu kamosovi - Ahoj Ferko, som tehotna!
Ak nechceš povedať daj mu do obalky tehotenský test alebo ho polož pred ním
Priatelovi by som take naozaj nikdy nepovedala. A manzelovi som ukazala hned test a povedala, ze cakame babatko.
@anonym_8fb266 čo je zlé na priateľovi, partnerovi?
@anonym_8fb266 takze keby vam zlyhala antikoncepcia a neboli by ste manzelia, tak by si mu to ani nepovedala?

@petraretra som tehotná