Ako rýchlo zaberie vyvolávačka menštruácie?
Ahojte. 3týždne mi mešká menštruácia. Tehotenstva test je negatívny ale doktor na sone videl niečo 4mm. Tak mi v piatok dal vyvolavacku. Dnes je utorok a menštruácia nikde.. čo si myslíte, ešte môže mrcha prísť alebo som v tom?
presne tak do 10 dni, k nepride, tak tehu, alebo moze byt aj iny problem
@deti95060810 A prišli?
Mne povedal že ak to piatku nepridu
@lugy25 ale kdeže, o pár mesiacov sa narodil syn....
@deti95060810 tiež si to tak mala že doktor niečo videl ale test bol negat?
@lugy25 ako moze doktor povedat ze nieco vidi bez toho aby to neobjasnil ??? Nebral ti nahodou krv na hcg hormon ?? A len ty mozes vediet ci si alebo niesi tehotna.
@lugy25 nie, píšem IP
@14hviezdicka12 povedal že to môže byť tehu ale močový test bol negat a na krv mi nemohlo zobrať bo bola som u neho o 5večer. Tak mi dal vyvolavacku a ak do piatkunepridu mam prísť na krv
@deti95060810 ok
@lugy25 jaj tak ;) jako a myslis si ze doktor ktori uz milion x videl na ultrazvuku tehu by to nevedel ? Mne na sone nic vidiet nebolo len sliznica a hned mi moja gynekologicka povedala ze som tehu 🙂
No bo ja mám diagnózu pco. Povedal že to môže byť aj nejaká žľaza zo sliznice
@lugy25 pco je sydrom polictstickych vajecnikov .. mozu mat priznak tvojej vynechavajucej menstruacie .. no uidis sama vela zenam je tazko otehotniet ked maju takyto problem .. a ty chces babätko alebo sa snažíš o bábätko?
Doktor by to mal vediet ja by som na tvojom mieste hned vymenila doktorka 🙂 ja som to aj tak urobila keby som ho nevymenila by som prisla o moje bábätko a este k tomu by sa ublizilo aj mne .. takze niekedy je dobre zminit doktorka nerozmyslala si o tom ?
Nie, teraz som k nemu prišla. A s mojou diagnózou beham po klinikach. Ja pravidelne berem tabletky baby som dostala mrchu ale teraz neprišla.
Raz mi prisla do troch dni, raz neprisla po vyvolavacke vobec a pekne az o mesiac v dalsom normalnom termine
Mne vyvolávaciu stále zabrala
lugy25 mne meškala 2tyzdne..lenže na USG mi našli cystu 5cm..pichli vyvolávačku a presne 7den som dostala..

mne dali kedysi dávno tiež vyvolávačku, pre ten istý dôvod čo aj tebe...Povedala lekárka že do 10 dní ak nepríde, tak som tehu...