Ako skoro zistiť tehotenstvo po styku?
dievčatá, prosím Vás...ako dlho by som mala byť tehotná, aby som mohla použiť tehotenský test? Lebo nám to pred 2 dnami trošku ušlo a som nedočkavá...chcem to vedieť...ale tak skoro sa to asi nedá zistiť, však? 😒
mozem byt tehotna ked ta druha palicka bola taka obrysova ? uz som si robila jeden test tak davno a vtedy to tam nebolo tak neviem
cafte baby,
aj ja by som chcela vediet po kolkych dnoch sa da uz vidiet na teste tehu?
zavisí od toho, kedy prebehla ovulácia , cca 5 dní po vymeškaní určite ije to individuálnehore písaala jedna babenka, že jej ukázal už 10 DPO mne ukázal až 9 dní po vymeškaní
cukru
a aka bola? Ja som mala tiez prvy raz len taku slabu ze ju ani vidiet nebolo ako keby len tien alebo obrysy a po dvoch tyzdnoch uz bola poriadne tucna a viditelna 😀
veji...nielen to boli ma aj spodok brucha ale tak inak ako pred mrchou a byva mi tak zvlastne...nevolno
cukrus..ja mam asi tyzden iny problem...nebudes mi verit ale hrozne ma napina ked vidim semeno..uplne sa mi prevracia zaludok..viem ze to fakt osobne..ale z toho mi byva ozaj zle 😒
vejinka....to je asi normalne....mne uz akosi tiez nechuti ...ved vies co...
heh o chuti...pomlcim ...to som nidky nerobila a asi by som to ani neurobila...dogrcala by som sa mu v posteli 😀 😀 😀 😀 ale nikdy mi ta vona alebo ten pach nevadil...a par dni ma tak natahuje ako zuvacku.. 😀
sandri,
no my sa po prvom nevydarenom tehotenstve, teraz uz druhy den snazime, tak hadam nebudeme dlho cakat

Ahoj kika ak si mala krámy ako hodinky tak dva dni po vymeškaní, mne však ukázal až 9 deň aj to slabulinko a bola som v 5 tt, najlepší sa ukázal " MAMATEST"