Ako skoro zistiť tehotenstvo po styku?
dievčatá, prosím Vás...ako dlho by som mala byť tehotná, aby som mohla použiť tehotenský test? Lebo nám to pred 2 dnami trošku ušlo a som nedočkavá...chcem to vedieť...ale tak skoro sa to asi nedá zistiť, však? 😒
o tom, ze testy funguju nie u kazdeho viem svoje. Ja som na zaciatku tehu, ked som o tom este nevedela, bola na vysetreni, ze mi byva zle, lekarka mi dala antibiotika. Pre istotu som si urobila test a nic, takze som ich zacala brat, ale poslala ma aj na gyndu, ci sa naodou nejedna o nejaky zapal. Lekar nic nevidel a kedze som mala pred svadbou, este mi pichol aj vyvolavacku. Uz bolo aj po svadbe a menzes nikde, tak som isla na vysetrenie uz k inemu lekarovi a tam mi hned povedali, ze uz pomaly koncim 2.mesiac tehotenstva.
no s tymi testami je to zvlastne zjavne 😒
ja idem zajtra rano na krv, aby mi zistili na com teda som, lebo mam pocit ze ta krv je najspolahlivejsia 😉
tak teda prihadzujem aj ja svoj!
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
no poleva moc si to nemysli - hlavne si to nechem ani pripustat, aby som potom nebola sklamana!
kolko sa uz snazite?
ahojte snazilky!
chcem vas podporit, nakolko aj ja som o prve mimi prisla v 12 t.t.
druhe tehotenstvo mi nepotvrdili ani 2 testy vratane rapipregu 😔 a cca po 2 dnoch mi vysiel test so slabulinkou polociarkou, na gynde mi povedali ze na krv az ked meska 10 dni. bola som tehu a to som musela byt uz 3 tyzdne ked som si robila ten prvy test! takze tym vobec neverim !! 😝 😝 😝
.. a terz sa chcem poradit, kedze mi 2 dni meska hoci mam na den pravidelny cyklus a bolia ma prsia, co nezvyknu a tecie mi krv z nosa ako pri predch. tehotenstve a bazalnu teplotu mam 37,4 ci mam cakat menzes alebo je mozne ze ju uz nemusim cakat ? 😉 🙂
miau a robila si si test a ten ti vysiel pozitivne? tak sa mi cosi zda ze som citala..alebo sa mylim ?
dolinka...pri takej vysokej teplote su dve moznosti..bud si chora..teda nejaky zapal v tele..alebo si tehotna 😉
vejinka no abarila som si ruku pred tyzdnom a tu mam stale horucu o inom zapale neviem ale inak mam telesnu teplotu 36,3 😒
a tu bazalnu som si nemerala hned rano .. az okolo 10tej
dolinka..hmmm ono to moze byt aj s tej ruky ☹ no v kazdom pripade by som pockala tyzden a potom si spravila test ak dovtedy nedostanes..budem drzat palce aby ti to vyslo 😉
dakujem vejinka, tak drz silno, lebo mam endometriozu a bolo by fajn byt tehu 🙂
aj ty sa opatruj aby tehotenstvo bolo prijemne a vsetko ok
ahojte, som tu nova. Chcem sa len nieco spytat. S partnerom sme sa cez vikend pokusali o miminko. Chcela by som si urobit tehotensky test ale neviem ci mi nieco ukaze. V podstate chcem vediet ci vie test ukazat tehotenstvo po 2 dnoch. Dakujem pekne 🙂
daji urcite nevie... testovanie ma zmysel najskor v den ocakavanej menstruacie - vynimocne ukaze aj den-dva predtym. ale skor urcite nie.
ani náhodou nie
ani to zbytočne neskúšaj predtým ako maš dostať lebo budeš sklamaná
daji, neukaze ti nic.... tie info na teste o tom, ze ukaze vysledok uz 5 dni po pohlavnom styku je marketingovy tah.... test zachytava hormon hcg a ten sa zacina uvolnovat az po uhniezdeni babenka a to je najskor 8 dni od ovulacie.... takze radim pocakt azy kym sa ti nebude blizit termin ms, najistesie, ked ti bude ms meskat.... 🙂

bora a tie testy ti vysli davno negativne alebo v tomto obdobi? a ake to boli znacky?