Ako skoro zistiť tehotenstvo po styku?
dievčatá, prosím Vás...ako dlho by som mala byť tehotná, aby som mohla použiť tehotenský test? Lebo nám to pred 2 dnami trošku ušlo a som nedočkavá...chcem to vedieť...ale tak skoro sa to asi nedá zistiť, však? 😒
Dik simib aj meliska aspoň niečo povzbudivé.Ja sa momentálne učím na štátnice na doktorát,ale myšlienkami som celkom inde už keď si budem na istom tak 🙂 .Dievčatá s manželom sme sa 10 rokov dávali pozor aby nič nebolo a teraz opačne už 10 dní sa snažíme aby bolo.
stanusa, ja som nebrala ziadne tabletky a naostro sme zacali 1.3. preto sa cudujem ☹
angelds,jordana: vsetko je individualne... niekomu sa moze pritrafit hned na prvu supu a niekomu to trva dlhsie... drzim palce aby to nebol vas pripad 😉
...a ako sa hovori... na vsetko krasne sa oplati cakat... 😉
he he no ja vas tu trosku uzemnujem, ale dufam, ze o tyzden tu budu len stastne smajliky pri vasich menach 😉
som rada, ze sa tu mozme porozpravat, a viem ze sa hovorí : radsej neskor ako nikdy
no my sa snazime druhy mesiac, ale nejako to nechavam plynut a neuhanam to, fakt to nema zmysel.... ja som vysadila antiku, takze cakam kedy a ako sa spamata moje telo... 😉
😉 kamarátka tiež už vysadila asi pred pol rokom a ešte nič ale tiež sa snažia, ako MY ( nemusí to byť Tvoj prípad ) 😉
ja to beriem zatial v pohodke, snazime sa, sak je to prijemne 😀 (no nie? 🙂 ) a potom cakame, ci dojde mrcha alebo nie... 😅
...ale v poslednej dobe ma strasne vela veci zamestnava, takze na to nestiham mysliet a citim sa takto lepsie 🙂
Dievčatá čítala som čo ste napísali o veku a o stresovaní.Ja som dosť nedočkavá na tie čiaročky ale s vekom by som si až tak veľký problem nerobila ja mám 36 a pokúšame sa už teraz a v mojom okolí čo skúšajú sú aj po 40-tke čo podľa mňa je už dosť ale obom dám to vyšlo.Začala som písať na tento portál lebo človek chce počuť aj iný názor, než len ukľudňujúci názor svojho okolia. 😵
jordana. tu si niekedy precitas inych nazorov az az... 😀 ale neboj, vsetky sme tu v podstate na jednej lodi a snazime sa o to iste 😉
To strašne rada počujem-čítam.Určite dám vedieť čo a ako dopadlo,dopadne... 😉 Musím si už dať foto aby sa vedelo a videlo. Moja mamka mala druhé tiež v 36 a na prvý šup tak dúfam,že som po nej. Moj už by sa teraz tešil, šli sme síce opačne strom, dom,....
ahojte kocky,
ja mam dostat MS v piatok....boli ma dost podbrusko...nemam krce len ma to boli..mozem byt aj tak tehu? uz tomu moc neverim ☹
ahoj matulik, mna tiez boli v podbrusku a ja mam dostat v utorok, neviem co je 😖
ahojte prepacte ze sa vam sem miesam ale chcem vas povzbudit.my sme sa o prvu dcerku snazili 4 mesiace a to naozaj snazili sex 5x denne nohy vylozene na stene a stale nic.nakoniec som sa zmierila ze babo tak skoro nebude s muzom som v ten mesiac spala len raz a sup hned tam boli dve ciarky.no a zas na druhej strane pri nasej druhej dcerke ktora ma teraz 3 tyzdne ani neviem ako sme otehotneli davali sme si pozor ani jedna davka nesla do vnutra a sup bolo to tam.zistilas som to az ked som bola v 3 mesiaci nakolko som mala normalnu menstruaciu.takze vam vsetkym drzimpalceky nech ste stastne tehulky 😀 😀 😀 😀

meliska dakujem precitala som si, takze budem testovat az 17. snad to uz vyjde 😒
stanuska aj ja som nedockava, som zvedava ako Ti to vyjde, prajem Ti to budem tu v sobotu a napis 😉 🙂