Ako som na tom podľa tohto testu?
Ahojte baby čo si myslite o tomto výsledku ?? Aj keď dnes by som mala dostať menštruáciu :( ale mám bolesti ako keby som mala dostať menštruáciu :(

Jasne pozitívny test. Tie bolesti sú úplne normálne.
Je to tam 🙏🏻🙂👍
Jednoznačne pozitívny.. Dve čiarky.. Jasne tehotenstvo
Bojím sa toho že to dopadne scenár z augusta kedy som bola na kyretazi :(
@26mischel8 budeš sa báť celé tehotenstvo a aj o po pôrode …. Strach bude stále … ja som si malinko vydýchla po 12tt 🙂 ale ani to nie je záruka … čo ma byt, bude … neovplyvnis to
Stresom si ale nepomáhas
Drzim palce mech vsetko dobre dopadne ❤️
@26mischel8 tak ono je to vždy buď , alebo. Mne sa stalo dva krát. Čo nemusí byť tvoj prípad a mohla to byť len jednorázová záležitosť. 🍀 Tiež som si povedala, že uverím, až keď uvidím živé a zdravé 👶
Ja som take mala pri dcérke a už tu zdravá behá za dva týždne dva roky ❤️
Hlavne sa daj do kľudu pohody a nestresuj a sprav si v hlave pozitívny scenár. Držím palce 🍀🍀🍀
@26mischel8 gratulujem. Netreba sa bat,bude tak ako to ma byt🥰
Jasne pozitivny, i ked neradim si robit takto testy..vela tehu konci biochemickym...
@26mischel8 máš to pozitivne, aj bolesti su normálne. Je normalne že máš strach, ja by som na tvojom mieste zajtra cinkla doktorovi, možno ti nasadi niečo preventívne. Držím palec😉
Určite je pozitívny, bolesti ako na menštruáciu sú normálne. Hlavne mysli pozitívne! Prajem všetko dobre ❤️
@26mischel8 menštruácia už nedôjde. Blahoželám.
@rachel36a práveže treba si urobiť ten test … ako by vedela či je tehotná alebo ma zápal napríklad ?
Keby 6x po sebe prebehlo bichemicke a nevedela by o tom tak si myslis že je to v poriadku ? Je dobre ak vie čo sa s ňou deje a následne to vie konzultovať s lekárom v prípade problémov …
Nemozem s tebou súhlasiť
@rachel36a je to bežný biologicky jav ak by sa to nestavalo pri snaženi viackrát za sebou ;)
Môj dr toto bral do úvahy keď som konečne otehotnela… vsetko to mám uvedené v karte … ;)
Takze treba vedieť čo sa deje … do budúcna pri dlhším snazeni bude doktor prihliadať aj na tieto veci ;)
@26mischel8 Aj ja som malakyret v auguste. Neboj sa ver si.
@snowflake07 gratulujeeem💓💓💓💓💓💓💓
@26mischel8 gratulujem
Z vlastnej skusenosti ti poviem,ze ak mas este len pozitivny test a uz mas strach,tak nanto bobec nejdes dobre.Ked sa budes bat ze potratis,tak budes na to tak upnuta,ze je dost mozne ze nakoniec aj potratis Ked budes hlavu focusovat na pozitivne myslenie,tak je tam ovela vacsia sanca donosit zdrave babatko.

@26mischel8 návod tam nebol?