icon

Ako som na tom podľa tohto testu?

26mischel8
5. dec 2021

Ahojte baby čo si myslite o tomto výsledku ?? Aj keď dnes by som mala dostať menštruáciu :( ale mám bolesti ako keby som mala dostať menštruáciu :(

Ako som na tom podľa tohto testu?
snowflake07
5. dec 2021

@26mischel8 návod tam nebol?

thereisabear
5. dec 2021

Jasne pozitívny test. Tie bolesti sú úplne normálne.

agacela
5. dec 2021

Je to tam 🙏🏻🙂👍

jaskolka
5. dec 2021

Jednoznačne pozitívny.. Dve čiarky.. Jasne tehotenstvo

26mischel8
autor
5. dec 2021

Bojím sa toho že to dopadne scenár z augusta kedy som bola na kyretazi :(

agacela
5. dec 2021

@26mischel8 budeš sa báť celé tehotenstvo a aj o po pôrode …. Strach bude stále … ja som si malinko vydýchla po 12tt 🙂 ale ani to nie je záruka … čo ma byt, bude … neovplyvnis to
Stresom si ale nepomáhas
Drzim palce mech vsetko dobre dopadne ❤️

domka222
5. dec 2021

@26mischel8 tak ono je to vždy buď , alebo. Mne sa stalo dva krát. Čo nemusí byť tvoj prípad a mohla to byť len jednorázová záležitosť. 🍀 Tiež som si povedala, že uverím, až keď uvidím živé a zdravé 👶

zuzki1
5. dec 2021

Ja som take mala pri dcérke a už tu zdravá behá za dva týždne dva roky ❤️
Hlavne sa daj do kľudu pohody a nestresuj a sprav si v hlave pozitívny scenár. Držím palce 🍀🍀🍀

leuska1991
5. dec 2021

@26mischel8 gratulujem. Netreba sa bat,bude tak ako to ma byt🥰

rachel36a
5. dec 2021

Jasne pozitivny, i ked neradim si robit takto testy..vela tehu konci biochemickym...

luci_ba
5. dec 2021

@26mischel8 máš to pozitivne, aj bolesti su normálne. Je normalne že máš strach, ja by som na tvojom mieste zajtra cinkla doktorovi, možno ti nasadi niečo preventívne. Držím palec😉

jjanulienka
5. dec 2021

Určite je pozitívny, bolesti ako na menštruáciu sú normálne. Hlavne mysli pozitívne! Prajem všetko dobre ❤️

mimi16
5. dec 2021

@26mischel8 menštruácia už nedôjde. Blahoželám.

agacela
5. dec 2021

@rachel36a práveže treba si urobiť ten test … ako by vedela či je tehotná alebo ma zápal napríklad ?
Keby 6x po sebe prebehlo bichemicke a nevedela by o tom tak si myslis že je to v poriadku ? Je dobre ak vie čo sa s ňou deje a následne to vie konzultovať s lekárom v prípade problémov …
Nemozem s tebou súhlasiť

rachel36a
5. dec 2021

@agacela ano je to v poriadku...viac ako polovica tehu konci biochemickym...vacsina zien o tom ani nevie, lebo mrcha sa dostavi niekedy silnejsie, niekedy uplne normalna a zena ani nema tusrnie ze sa vajicko oplodnilo ale neuhniezdilo...je to bezny biologicky jav...

agacela
5. dec 2021

@rachel36a je to bežný biologicky jav ak by sa to nestavalo pri snaženi viackrát za sebou ;)
Môj dr toto bral do úvahy keď som konečne otehotnela… vsetko to mám uvedené v karte … ;)
Takze treba vedieť čo sa deje … do budúcna pri dlhším snazeni bude doktor prihliadať aj na tieto veci ;)

matulat
5. dec 2021

@26mischel8 Aj ja som malakyret v auguste. Neboj sa ver si.

rachel36a
5. dec 2021

@agacela ano, ale ona nikdd nepise ze sa jej to stalo viac krat...vela zien sa zbytocne stresuje testovanim velmj skoro a potom su smutné ked sa dostaví mrcha...lebo zial biochemicke tehu je bezna vec

alina765
5. dec 2021

@snowflake07 gratulujeeem💓💓💓💓💓💓💓

slavuska1506
5. dec 2021

@26mischel8 gratulujem

maminkadeticiek
5. dec 2021

Z vlastnej skusenosti ti poviem,ze ak mas este len pozitivny test a uz mas strach,tak nanto bobec nejdes dobre.Ked sa budes bat ze potratis,tak budes na to tak upnuta,ze je dost mozne ze nakoniec aj potratis Ked budes hlavu focusovat na pozitivne myslenie,tak je tam ovela vacsia sanca donosit zdrave babatko.