icon

Ako správne odobrať moč na genetické testy?

Včera o 11:03

Ahojte som aktualne v 10tt 12.10 idem na tretiu prehliadku kde mi už dajú aj knižku. Mám prísť na lačno budu mi robiť odbery aj na genetické. Mám zobrať moč sestrička mi dala 2 ampulky jedno červené do toho mám nacikať ale predtým sa mám 3 krat poriadne umyť a potom cikať stredný prúd. Dala mi aj druhý a že tam mám cikať potom, ale tomu potom som nepochopila neviete niekto nahodou prosim vas?🙈

anonym_2e950a
Včera o 11:14

Ved najprv do jednej potom do druhej. Ale ja na moc sa umyjem poriadne dam stredny prud do poharika (ktory potom vyhodim) a prelejem z neho do skumavky. A umyvam sa len raz intimnym gelom, vzdy moc vysiel v poriadku velmi nevidim zmysel 3x.

anonym_c83a81
Včera o 19:15
@anonym_2e950a

Ved najprv do jednej potom do druhej. Ale ja na moc sa umyjem poriadne dam stredny prud do poharika (ktory potom vyhodim) a prelejem z neho do skumavky. A umyvam sa len raz intimnym gelom, vzdy moc vysiel v poriadku velmi nevidim zmysel 3x.

@anonym_2e950a moc sa ma odoberat do sterilnych skumaviek, nie cez poharik

anonym_2e950a
Včera o 19:42
@anonym_c83a81

@anonym_2e950a moc sa ma odoberat do sterilnych skumaviek, nie cez poharik

@anonym_c83a81 neviem si predstavit mocit do skumavky ved to by som ani netrafila a o hygiene ani nehovorim 😂 pohar je vzdy novy na jedno pouzitie a aj ked v ambulancii potrebovala sestricka moc nikdy mi nedala len skumavku ale vzdy pohar. Dokonca aj priamo v nemocnici uplne rovnaky postup.