icon

Ako ste cítili uhniezdenie?

mnavo
22. jún 2025

Ahojte.
Som po 8mom vklade. Zo 6teho vkladu mam syna. Vtedy som nic necitila,len som asi do 3tieho mesiaca spinila.
Teraz som bola v piatok na vklad embryjka 3AA. A vcera,ked sme si ľahli do postele,ma okolo 22hodiny strasne silno pichlo medzi lavym vajecnikom a akoby stredom tela. .
Viem, ze kazda sme ina....
Ale zaujimala by ma odpoved od bab co boli tehotne, ze ako a kde ste citili uhniezdenie.

Ďakujem

jablko13
22. jún 2025

Ja už keď som išla z transferu, tak som cítila, že to vyšlo. Taký pocit som mala tam vnútri, že je tam. Na druhý deň ma začali bolieť prsia. A pár dní po transfere som začala mať aj špinenie (raz alebo dvakrát) a hlavne také menštruačné kŕče, ktoré trvali 2-3 dni. Vtedy sa embryjko akoby zakusovalo do maternice. Pamätám sa, že sme išli na cintoríny (sviatok všetkých svätých) a ja som nevedela stáť rovno, také kŕče som mala, držala som si brucho a išli sme na pizzu a ako sme išli domov v aute, tak mi už bolo úplne zle z tých kŕčov. Aj doma som si musela ľahnúť, keď na mňa tie kŕče došli, také rozhorúčené som to mala.

barka1
22. jún 2025

@mnavo nijak a nikdy som necítila uhniezdenie. Wishful thinking je vhodný výraz v angličtine na to, co prezivas. Každopádne držím palce.

mdse
22. jún 2025

Naposledy som mala fakt veľké kŕče, ja že sa chystá menzes, ale bolo to presne týždeň pred menzesom, ktorý neprišiel. A pri iných tehotenstvách som cítila pichanie nad lonovou kosťou a rovnako už neprišiel menzes.

mimikarol
22. jún 2025

Cítila som ako keby som už mala dostať menzes. Chodila som kontrolovať na wcko, aj sme vtedy niekde išli a zastavila som sa v obchode pre vložky lebo som si bola istá že kazdú chvíľu dostanem, ale teda nedostala som.

katik22
22. jún 2025

@mnavo Necítila som to nijak špeciálne

pabla99
22. jún 2025

@mnavo mám čerstvú skúsenosť, 2.6. Vklad a 3,4.6. Vždy večer také pichanie na ľavej strane maternice - presne tam, kde mi embryo vložili. A potom zrazu ostatné dni už nič.

Mala som tucha že to vyšlo a tak aj bolo ;)

princezna_bosorka
23. jún 2025

@mnavo vobec

kiwi3
23. jún 2025

@mnavo nepýtala by som sa žien, čo otehotneli prirodzene... a áno, to pichnutie býva asi taky najčastejší príznak, že to vyšlo, pokial si aj to zena nedomysli. Aspoň co sledujem skúsenosti. Drzim palce, ale vyzerá to byt na dobrej ceste.

mnavo
autor
24. jún 2025
@kiwi3

@mnavo nepýtala by som sa žien, čo otehotneli prirodzene... a áno, to pichnutie býva asi taky najčastejší príznak, že to vyšlo, pokial si aj to zena nedomysli. Aspoň co sledujem skúsenosti. Drzim palce, ale vyzerá to byt na dobrej ceste.

@kiwi3 popravde som zadávala diskusiu do ivf sekcii,ale prehodilo ju sem 🤣🤣 ale mozno som tu dostala viac odpovedi,ako by bolo tam😎