Ako ste cítili uhniezdenie?
Ahojte.
Som po 8mom vklade. Zo 6teho vkladu mam syna. Vtedy som nic necitila,len som asi do 3tieho mesiaca spinila.
Teraz som bola v piatok na vklad embryjka 3AA. A vcera,ked sme si ľahli do postele,ma okolo 22hodiny strasne silno pichlo medzi lavym vajecnikom a akoby stredom tela. .
Viem, ze kazda sme ina....
Ale zaujimala by ma odpoved od bab co boli tehotne, ze ako a kde ste citili uhniezdenie.
Ďakujem
Naposledy som mala fakt veľké kŕče, ja že sa chystá menzes, ale bolo to presne týždeň pred menzesom, ktorý neprišiel. A pri iných tehotenstvách som cítila pichanie nad lonovou kosťou a rovnako už neprišiel menzes.
Cítila som ako keby som už mala dostať menzes. Chodila som kontrolovať na wcko, aj sme vtedy niekde išli a zastavila som sa v obchode pre vložky lebo som si bola istá že kazdú chvíľu dostanem, ale teda nedostala som.
@mnavo vobec
@mnavo nepýtala by som sa žien, čo otehotneli prirodzene... a áno, to pichnutie býva asi taky najčastejší príznak, že to vyšlo, pokial si aj to zena nedomysli. Aspoň co sledujem skúsenosti. Drzim palce, ale vyzerá to byt na dobrej ceste.
@kiwi3 popravde som zadávala diskusiu do ivf sekcii,ale prehodilo ju sem 🤣🤣 ale mozno som tu dostala viac odpovedi,ako by bolo tam😎

Ja už keď som išla z transferu, tak som cítila, že to vyšlo. Taký pocit som mala tam vnútri, že je tam. Na druhý deň ma začali bolieť prsia. A pár dní po transfere som začala mať aj špinenie (raz alebo dvakrát) a hlavne také menštruačné kŕče, ktoré trvali 2-3 dni. Vtedy sa embryjko akoby zakusovalo do maternice. Pamätám sa, že sme išli na cintoríny (sviatok všetkých svätých) a ja som nevedela stáť rovno, také kŕče som mala, držala som si brucho a išli sme na pizzu a ako sme išli domov v aute, tak mi už bolo úplne zle z tých kŕčov. Aj doma som si musela ľahnúť, keď na mňa tie kŕče došli, také rozhorúčené som to mala.