Ako ste zistili tehotenstvo čerstvo po pôrode?
Ahojte mamičky, ktoré ste mali druhé bábätko tesne po prvom, chcem sa spýtať, ako ste zistili tehotenstvo čerstvo po pôrode, keď ste ešte nemali menštruáciu?
Naše prvé má čerstvé 2 mesiace, a "nedávame si pozor", tak ma napadlo, že ako prídem na to, že budeme mať súrodenca, keď nemám ešte menštruáciu po pôrode?
Ani sa o neho nesnažíme (takže sa neplánujem zásobiť tehu testami), ani sa tomu nebránime (takže nepovažujem moje kojenie za antikoncepciu), proste nechávame na náhodu, prekvapko.. len uvažujem, že ako si to všimnem a kedy :D
Diiik
@teplakova Tak asi jedine, ked si urobíš tehu test alebo ak ti začne byť nevoľno, ale to tiež nemusí byť každej tehuľke, takže test to istí.
Baby, a ked Vam poviem, ze poznam maminu, ktora otehotnela este pocas sestonedelia. Uf, v podstate mala dve deti do 10 mesiacov.
@stankabk Aj ja poznám jednu takú a tá mala ešte k tomu len 18 rokov a už bola druhý krát tehu. 😀 Šikovný manžel, čo už.
@teplakova moja kozmeticka (stihla) mi hovorila, ze jej stale neklesalo brucho, aj cvicila aj dietovala a stale to brucho mala az jej dr. povedal, ze je uz v 15tt zase 😀 takze bud budes testovat alebo to uvidis, ale to uz podla mna bude vysoky mesiac potom 😀
@janickacrazy ty brdo, rodicia to maju v takom pripade narocne, ale deti to budu mat super, ked bude maly vekovy rozdiel medzi nim
@stankabk No zvládli to veľmi dobre, ale ona vyštudovala strednú pedagogickú školu, takže mala na to kvalifikáciu. Decká sú už trochen vačšie teraz.

🙂 No kamoška to riešila ako Ty, a zistila, že je v piatom mesiaci, lebo akosi jej neklesalo bruško. Dojčila, nemala menštruáciu,..... a zrazu boli štyria. Myslím, ze otehotnela 3mes po pôrode. To isté aj moja švagriná, ale tá nedojčila. Tak sa držte 🙂